El Queretes guanye 16 jornades després (3-2)

comarquesnord.cat . Queretes . diumenge, 8 de març de 2015 .

S’ha fet esperar. El Polideportivo Cretense va sumar este cap de setmana una important victòria contra el Torrecilla (3-2), la primera del present 2015 i la segona de tota la temporada. Victòria molt treballada contra un rival que pràcticament va donar el partit per perdut al minut 52, quan els locals van fer el tercer (3-0). Però esta temporada, ser aficionat del Cretense és sinònim de patir. El diumenge es va tornar a patir. L’equip del Matarranya va disputar el primer partit després de l’etapa José Luis Navarro. Partit on el Cretense va intentar tocar la pilota, es va agradar, va trenar bones jugades i van arribar els gols. El gol, un dels deures pendents de l’equip esta temporada, van arribar. Borja va obrir el marcador passada la mitja hora de partit, i pocs minuts després Carlos va fer el segon, donant certa tranquil·litat a l’equip local. El Queretes va arribar al descans amb un resultat favorable, cosa que feia setmanes que no passava. I només començar la segona part va arribar el tercer. Va marcar Javi Susaneta. El partit pareixia sentenciat. I el ritme de partit es va parar. Però una jugada inesperada va acabar en penal en contra de l’equip local. El gol va posar al Torrecilla al partit, que en va fer un altre quan encara quedaven 20 minuts de partit. Va tocar patir una altra vegada. Però per sort, esta vegada no hi va haver sorpreses i el Queretes va sumar 3 punts molt esperats.

Sergi Manero, jugador del Cretense, va dir que “teníem ganes de celebrar una victòria. Va tocar patir una mica. Se’ns va posar el partit de cara. Vam posar ganes, vam tocar molt la pilota, pràcticament més que en tota la temporada. Jugant i jugant vam crear les nostres ocasions. Ens vam posar (2-0) a la primera part. Vam seguir treballant i va arribar el tercer (3-0)”. A partir d’aquí “igual ens vam relaxar una mica. En una jugada massa innocent” va arribar el penal que va fer créixer el rival. “I en una jugada una mica desafortunada va arribar el segon, quan encara quedaven 15 minuts”, va afegir Manero. “Va tocar patir una mica, però vam traure el partit”. Entre els aspectes a valorar, que van arribar els gols. I tots ells molt repartits. Important per agarrar confiança. Manero va defensar que “si no hagueren tingut el gol del penalti, el partit era per a (3-0). Ells no s’hagueren crescut”. El Cretense ha iniciat una nova etapa. La setmana anterior, el fins ara entrenador, José Luis Navarro, va presentar la dimissió. “La junta tindrà més faena de la que fan. Entre tots tirarem per avant i intentarem quedar el millor possible”. En este sentit, Sergi també va reconèixer que tot el que ha passat enguany “no havia passat mai, ni en resultats ni en aspectes personals”. Moltes baixes, lesions, sancions… Tot un cúmul de despropòsits que fan difícil afrontar una temporada en garanties.

Amb esta victòria, el Queretes es manté en la mateixa posició sumant 12 punts, però ha retallat a només 1 punt les distàncies amb el Torrecilla. El pròxim rival del Cretense serà el Massalió en un nou derbi del Matarranya.