Valdealgorfa fa del seu camp un fortí i supere el Massalió (5-1)

comarquesnord.cat . Valdealgorfa . diumenge, 8 de març de 2015 .

El Massalió va caure este cap de setmana de manera contundent contra el Valdealgorfa en un partit que tots dos equips viuen com un derbi. Victòria clara de l’equip del Baix Aragó (5-1), que va tirar d’eficàcia a dalt i es va endur 3 punts més per firmar esta gran temporada. Partit que va obrir el Valdealgorfa als 10 minuts de joc. Prèviament, els visitants havien tingut un parell d’ocasions que no van tindre recompensa. Per la seua part, el Valdealgorfa va firmar el segon (2-0). El partit es va posar costa amunt. Però els del Matarranya van tirar d’orgull i van entrar vius a vestidors, després que José Carlos reduís distàncies (2-1). A la segona part, el Massalió va saltar amb la idea de buscar l’empat. Al quart d’hora va posar Yassine, que va entrar fresc de la banqueta. Però el revulsiu només va durar 5 minuts. El jugador del Massalió i un jugador de Valdealgorfa es van enganxar. El col·legiat no s’ho va pensar dos vegades i va enviar a la dutxa els dos jugadors abans d’hora. 10 contra 10. Decisió que va fer més mal al Massalió que al Valdealgorfa, ja que un dels dos recanvis que tenia el va perdre. Al 70 de partit va vindre el tercer i el quart poc després (4-1). Al descompte, el Valdealgorfa va fer el 5è gol. El resultat, una mica enganyós.

L’entrenador del Massalió, Moisés Royo, va explicar que “conforme va anar la primera part, van ser 45 minuts d’ocasions als dos costats. Però ells van tindre més fortuna. Van xutar dos vegades i van fer dos gols”. Prèviament, “natres havíem tingut dos ocasions. Una de molt clara, i una altra de xut des de fora de l’àrea. Moi va concretar que el rival “fa un futbol molt directe. Té jugadors molt ràpids a dalt”. El gol de José Carlos va fer entrar el Massalió al partit. “Si seguíem així podíem traure l’empat. Inclús sumar una victòria”. Però la doble expulsió va castigar el Massalió. “Teníem un canvi com a revulsiu. Quan va saltar al camp dominàvem, tocàvem la pilota. Ells estaven tancats. I vam posar un revulsiu”. Però la cosa no va anar bé. “A ells els expulsen un lateral. I a natres un refresc que acabava d’entrar al camp”. El tercer gol del Valdealgorfa va matar el resultat. Resultat una mica enganyós que no trau mèrits al Valdealgorfa, que està fent una de les seues millors campanyes dels últims anys.

Amb esta derrota, el Massalió es manté amb 15 punts, 3 per damunt del Cretense, que és el seu pròxim rival. Nova jornada de derbis al Matarranya.