Cinctorres recuperarà enguany la seua fira

comarquesnord.cat . Cinctorres . dimecres, 11 de març de 2015 .
Etiquetes:

Cinctorres recuperarà la seua Fira al mes de juny. Va ser aquesta la gran decisió adoptada a la reunió ‘Projecte de Poble’, celebrada recentment al municipi. Després de dos anys sense celebrar-se, Cinctorres organtizarà la Fira que tindrà lloc els dies 27 i 28 de Juny. Des de l’Ajuntament de Cinctorres es pretén que la Fira compte amb molta més participació per part dels diferents col·lectius i associacions. Els participants a la reunió ‘Projecte de Poble’ es van comprometre a participar en aquest important esdeveniment per a Cinctorres.

Cinctorres recuperarà la seua fira en aquest any 2015

“Va ser una de les qüestions tractades a la reunió de “Projecte de Poble” , apunta nord · la televisió comarcal
. SECCIÓ: Vídeos

 

La idea inicial és fer una fira més reduïda amb menys expositors. Coincidirà amb la festa de Sant Pere, patró del municipi que serà organitzada per la Comissió de Festes. Pròximament es celebrarà un altra reunió per anar perfilant molt més la recuperada cita de juny. Es va elegir aquesta data, com solia ser habitual a les anteriors edicions per a que no coincideixca amb altres activitats a Forcall, Vilafranca o Morella.

Un altre dels punts tractats a ‘Projecte de Poble’ va ser l’Aplec, que en aquest any 2015 es celebra a Cinctorres. A banda de la celebració de l’Aplec, que arribarà el darrer cap de setmana de Juliol, es vol fer un altre Aplec dedicat als més menuts i per al qual ja s’està treballant.

Productiva reunió de ‘Projecte de Poble’ a Cinctorres per anar tractant diferents qüestions relacionades amb l’activitat cultural i festiva del municipi i que tindran lloc a l’estiu. Per una banda, la recuperació de la Fira i per altra, el XXXVIIè Aplec dels Ports.

Més informació: