El Daluan i El Mesón del Pastor, entre els 1000 cuiners del món que participen al ‘Goût de France’

comarquesnord.cat . Morella . dimecres, 11 de març de 2015 .
Etiquetes: , , , , ,

El govern francés, a través de les seues ambaixades, ha convidat a 1000 cuiners de tot el món, 34 d’Espanya, a participar en la iniciativa “Goût de France” que vol celebrar la gastronomia francesa. Aquest esdeveniment mundial se celebrarà conjuntament la nit del proper dijous 19 de març. A la província de Castelló, únicament han estat convidats dos restaurants: els establiments morellans Daluan i Mesón del Pastor que tenen el reconeixement BIB Gourmand de la Guia Michelín. Tots dos estan classificats en la categoria Fine Dining, de la qual sols hi ha 14 restaurants espanyols.

El menú serà d’allò més complet, protagonitzat per productes francesos, però també amb el toc de la nostra zona. El Mesón del Pastor serà el marc on s’oferirà el menú i tornar a unir a dos de les cuines més reconegudes de la comarca. Aquests esdeveniments demostren una vegada més la qualitat i el bon moment de la cuina que es fa des de Morella.

Però a més, el sopar té un vessant solidaria, ja que els restaurants que hi participen deuen destinar el 5% dels beneficis a alguna ONG local. Els establiments morellans han decidit donar aquests beneficis a l’assemblea local de lluita contra el càncer.

Amb esta cita es pretén promocionar la excel·lència de la cuina francesa, la seua capacitat d’innovació, també els valors de compartir, gaudir, tenir cura de la nostra salut i la del planeta.

Més informació: | | | | |