Morella mostra el seu costat solidari amb la recollida de taps per a Celia

comarquesnord.cat . Morella . 11 de març de 2015 .
Etiquetes:

Morella ha tornat a mostrar el seu costat més solidari. En aquesta ocasió, l’Ajuntament de la localitat ha entregat els 250 quilos de taps de plàstic que s’han recollit en els diferents llocs habilitats. D’aquests, la meitat són per a Celia, la xiqueta de 12 d’anys de La Iglesuela que pateix una discapacitat motora, i altres tants per al xiquet de Vinaròs Ivan, que també té una malaltia degenerativa. A partir d’ara, tots els taps que es recullisquen aniran per a la Terol i es fa una crida a la solidaritat per aquesta causa.

La regidora de benestar social, Malú Blasco, assenyala que “Morella ha tornat a demostrar la seva solidaritat bolcant-se amb persones que necessiten ajuda per costejar els seus tractaments”. Per això, afegeix que “la recollida de taps continua en diversos llocs habilitats i, des d’ara, es destinaran íntegrament a Celia, ja que Iván ha pogut començar el tractament a València”.

Celia, un exemple de superació i de ganes de viure

“És una xiqueta de la Iglesuela que fa front a una paràlisi cerebral”, apunta nord · la televisió comarcal
. SECCIÓ: Vídeos

 

Celia s’ha de desplaçar durant diversos mesos de l’any a Guadalajara, per rebre una teràpia de rehabilitació motora. Aquesta costa uns 3000 euros. A més, els diferents aparells i tractaments que necessita diàriament també suposen un important cost per a la família. Per aquest motiu, la seva família ha fet una crida als veïns i veïnes d’aquestes poblacions, perquè guardin els taps de plàstic i així poder aconseguir alguns ingressos per pagar aquests tractaments.

Més informació: