Volar del aeroport de Castelló a Londres costarà 31,99 euros

comarquesnord.cat . Castelló . dimecres, 11 de març de 2015 .
Etiquetes: , , ,

El president de la Diputació de Castelló, Javier Moliner, ha anunciat al Palau Provincial i en companyia dels directius de l’Aeroport de Castelló i de Ryanair, que l’aerolínia low cost líder a Europa començarà a operar en la base castellonenca a partir del 15 de setembre, amb dues rutes regulars a Londres- Stansted i Bristol. Els vols, que es podràn adquirir des de 31,99 euros, tindran una freqüència de tres setmanals per a Londres i dos per a Bristol, ruta que s’inaugurarà el 16 de setembre.

“Avui trobem millor predisposició que mai per a traure-li plena rendibilitat a una infraestructura que té moltíssim potencial i una oferta que és única. Feia falta el nexe que les connectara, i crec que el nexe avui ve de la mà d’una companyia de la talla de Ryanair. Per als grans touroperadors d’Europa Castelló és un diamant en brut, un producte amb moltíssimes possibilitats, i avui és un dia històric per a consolidar el nostre sector turístic com una anella econòmica de primer nivell a la nostra terra. Avui no és el final de res, és el principi de tot”, ha apuntat Moliner.

. Un acord sense cost per a les institucions
Així mateix, tant el president provincial com els responsables de Ryanair i de l’Aeroport han confirmat que aquest acord no comporta cap compensació econòmica per part de les institucions. “Des de la Diputació hem treballat de valent i de forma discreta per a aconseguir aquesta històrica notícia per a la província de Castelló, que permetrà la major projecció internacional fins a la data de la nostra terra i l’obertura de noves oportunitats turístiques durant tot l’any, amb la qual cosa es garantirà mantindre el personal del sector turístic durant tot l’any i generar noves ocupacions”.
Respecte d’això, el president de la Diputació ha defés que “molts aeroports en destinacions turístiques són estacionals, nosaltres no volíem això. No volíem omplir els hotels quan estan plens, a l’estiu, sinó quan estan buits. I no és un objectiu de la Diputació per viabilitzar l’aeroport o aconseguir acontentar el sector turístic, sinó perquè enteníem que era bàsic si aspiràvem que gent que avui no troba treball, puga trobar-lo en el sector turístic durant tot l’any. Ho creiem nosaltres i molts més, com per exemple companyies tan importants com Ryanair”.

. 60.000 viatgers l’any
Per la seua banda, el mànager de vendes i màrqueting per a Espanya i Portugal de Ryanair, José Esparter, ha anunciat que amb aquestes rutes la companyia s’ha marcat l’objectiu de portar 60.000 passatgers l’any a la província, la qual cosa permetrà omplir la planta hotelera tant a l’estiu com en els mesos d’hivern, fins ara temporada baixa. “No és fàcil que una aerolínia vullga mantindre vols regulars durant tot l’any, per la qual cosa cal destacar el potencial turístic de Castelló, un diamant en brut per al mercat internacional, un producte a explotar i una terra amb infinites possibilitats. Aquest acord és el punt de partida, ja que ens connecta amb tot el món a través de l’Aeroport Internacional de Londres”.
El directiu també ha mencionat que l’estabilitat que garanteix la destinació Castelló i el seu potencial turístic, les bones condicions de la infraestructura aeroportuària, a més del creixent interés del públic britànic fan que aquesta província siga l’opció idònia per a inaugurar dues noves rutes “.

. Increment del mercat britànic en un 20 %.
Cal destacar que el mercat britànic va liderar en 2014 l’increment en el nombre de viatgers respecte a l’any anterior, amb un 20,5% més, amb la qual cosa aquest acord permetrà explotar al màxim el potencial d’aquesta important veta de mercat en alça.

D’altra banda, el director general de l’Aeroport de Castelló, Alain Russel, ha agraït les gestions de Javier Moliner per a tancar aquest acord i ha recalcat que l’Aeroport garantirà tots els requisits de la companyia perquè el servei siga excel·lent i la puntualitat dels vols es complesca. Finalment, el secretari autonòmic de Turisme, Daniel Marco, ha felicitat tots els castellonencs per aquest “acord històric que afavorirà el desenvolupament turístic a la Comunitat Valenciana. L’èxit d’aquesta infraestructura és l’èxit d’una terra turística com la nostra”.

Més informació: | | |