Jornada gris per al Futbol Base del Matarranya

comarquesnord.cat . Massalió . dissabte, 7 de març de 2015 .
Etiquetes: ,

Jornada gris per als interessos del futbol base que es practique a la nostra comarca. Els equips que juguen a les lligues de les Terres de l’Ebre no van puntuar este cap de setmana. Per un costat, l’equip Infantil va caure a domicili, a l’estadi d’un Aldeana que enguany està en hores baixes. L’equip de l’Escola de Futbol Base de Valderrobres va perdre per la mínima (3-2). I això que els del Matarranya van saber igualar un partit que a la primera part es va posar molt costa amunt (2-0). A la segona part, Miguel i Eddy van posar la igualada (2-2). Però en el tram final del partit va arribar el tercer gol local. Més contundent va ser la derrota de l’equip Aleví, que viatjava al camp del molt exigent Olímpic Móra. Derrota clara (10-1) en un partit que en només 5 minuts ja es va posar (3-0). El gol de l’equip visitant el va fer Masia.

En el futbol femení no va tindre millor sort Horta de Sant Joan. Mai millor dit. Si ara fa dos setmanes va firmar un dels partits més complets de la temporada, este cap de setmana a casa contra Tortosa Ebre no es va poder seguir amb la ratxa ascendent (1-2). Derrota per la mínima en un partit on la mala fortuna va acompanyar l’Horta durant els 70 minuts. El gol de Júlia va ser insuficient per contrarestar els 2 gols de les visitants. Pel que fa a la lliga de futbol sala femení, jornada de pocs gols. La penúltima jornada de lliga només va veure dos gols. Els dos en el mateix partit. EFB Valderrobres va tancar la temporada en una nova victòria (0-2), esta vegada al camp del Massalió. 3 punts que li valen per a tancar l’any en segona posició. Per la seua part, Queretes i Calaceit van acabar en empat sense gols (0-0). Calaceit fa setmanes que va guanyar la lliga.