Detingudes cinc persones, una d’elles veïna de Massalió, per robatoris a Casp

comarquesnord.cat . Massalió . dijous, 12 de març de 2015 .
Etiquetes:

Cinc hòmens d’entre 17 i 44 anys han estat detinguts per la presumpta implicació en diferents robatoris en força comesos al terme municipal de Casp. La Guàrdia Civil va iniciar el passat 23 de febrer una investigació per resoldre diferents robatoris en força patits a Casp, i el 7 de març va ser localitzat el primer dels detinguts, qui va manifestar ser un dels autors materials dels successos. Durant la investigació, els agents van constatar que esta persona estava coordinada amb altres, de tal manera que tot allò que robaven ho transportaven a la casa d’un dels sospitosos. D’aquí que registraren les cases dels implicats, dos d’elles al paratge de la Barca, una a Casp i una altra a Massalió.

En un primer registre es va trobar una nevera de butà robada d’una casa de camp, i que va comportar la detenció d’un jove de 17 anys de nacionalitat txeca. En el segon registre es van localitzar ferramentes i estris de pesca que s’havien denunciat en alguns robatoris, i va comportar la detenció d’un jove de 24 anys de nacionalitat espanyola. Les gestions fetes pels agents van ajudar a saber que hi havia més persones implicades en els fets. I és que els lladres robaven efectes per a tornar a vendre. Dels robatoris no només treien diners, sinó també cànnabis. De fet, en una de les cases s’han localitzat 12 plantes de marihuana, procedint a la detenció del seu propietari.

En el marc d’esta operació es va registrar també la propietat d’un veí de Massalió, que utilitzava el cotxe per a transportar el material que robaven. L’última detenció es va produir el 9 de març a Casp. La investigació s’ha tancat amb la detenció de 5 persones i un imputat, tots ells hòmens d’entre 17 i 44 anys, veïns de Casp i Massalió i de nacionalitats espanyola, holandesa i txeca. A tres d’ells se’ls imputen tres delictes per robatori amb força, a un altre un delicte de receptació i a l’últim detingut, receptació i tràfic de drogues. Tots ells han estat posats a disposició judicial durant la investigació.

Més informació: