La Setmana Cultural de Ilercavònia es tanque reunint a la vora de 200 puntaires

comarquesnord.cat . Queretes . diumenge, 15 de març de 2015 .
Etiquetes:

El passat diumenge 15 de març, el recinte firal de Queretes va acollir la tradicional trobada de bolillos i puntaires organitzada per l’Associació de Dones Ilercavònia. En esta ocasió, van ser quasi 200 les participants que es van reunir a Queretes per a xalar de la seua passió. Este acte va posar punt i final a la intensa setmana cultural de l’entitat de dones, en la qual es van programar tot tipus d’actes i que va tindre una molt bona resposta per part de les sòcies i veïnes del municipi. “Estem molt contentes perquè hem tingut molt bona participació. La gent ha respost molt bé a tots els actes”, va afirmar Mercè Pallarés, tresorera de l’Associació de Dones Ilercavònia.

El recinte firal de Queretes va acollir, el passat diumenge 15 de març, al voltant de 200 dones aficionades als bolillos que van participar a la trobada que cada any organitze l’Associació de Dones Ilercavònia de Queretes. “La veritat és que no ens esperàvem tanta gent enguany. Però al final, suposo també perquè ha fet millor dia del previst, han vingut quasi 200 participants”, va explicar Pallarés, que va destacar que “com sempre, han vingut de molts pobles del voltant però també de municipis com Móra la Nova o Alcorisa”.

Les puntaires, que van anar omplint el recinte a partir de les 10 del matí, van xalar d’una jornada en la qual van intercanviar patrons, van descobrir els treballs d’altres aficionades i van comprar material específic que podien trobar a diverses paradetes que es van instal·lar a l’espai firal. Com és habitual, la cita es va tancar amb el sorteig de diferents premis entre totes les assistents.

Este acte va tancar la setmana cultural de l’entitat de Queretes, i que es va desenvolupar des del dilluns 9 fins al diumenge 15 de març. Durant estos dies els veïns de Queretes van poder participar en diferents tallers dedicats a la pastisseria, a les veles de cera natural, de sabons, de cuina o de maquillatge. A més, dissabte 14 l’entitat de dones va preparar una tarde destinada als més menuts en l’actuació del grup musical Pamcanilla. “Com durant la setmana hem tingut activitats més destinades a les dones, dissabte vam fer una actuació per als xiquets i xiquetes del poble. Així, ells també podem participar a la setmana cultural”, va explicar la tresorera de l’entitat.

Una vegada finalitzats els actes, des de l’associació es van mostrar molt satisfetes del desenvolupament de totes les activitats.“Estem molt contentes perquè hem tingut una molt bona participació en tots els actes. La gent ha respost molt bé”, va dir Pallarés, que va concretar que “és difícil posar un número d’assistents. Però crec que a totes les activitats hem estat entre 20 i 40, cosa que és una molt bona participació per a natres”.

Més informació: