Queretes s’emporte el derbi contra Massalió (0-3) després de fer una bona primera part

comarquesnord.cat . Massalió . diumenge, 15 de març de 2015 .
Etiquetes: ,

El Massalió i el Polideportivo Cretense van protagonitzar esta setmana un nou derbi d’equips del Matarranya. Partit que es van emportar els de Queretes, després de superar el rival per un contundent (0-3), sumant així la segona victòria consecutiva. El Massalió no va tindre la seua millor tarde. Va fer una discreta primera part. Li fa faltar intensitat, eixa intensitat que demanen els derbis, on s’equilibren les forces. Poc futbol a la primera part. El Massalió no va desplegar el seu futbol de toc. El Queretes, per la seua part, va estar molt ben col·locat al camp en tot moment, i va fer molt de mal a les contres. Un matiner gol de Manero als 20 minuts de partit obria el marcador (0-1). Resultat que encara va portar més nervis entre els locals, que van entrar a vestidors molt tocats. I és que el Queretes pràcticament va sentenciar el partit al tram final de la primera part. Manero i Javi Dalmau van fer dos gols més, l’últim d’ells pràcticament al descompte. La segona part va canviar. El Massalió va intentar tocar la pilota. I l’expulsió de Borja, que va deixar el Queretes en inferioritat numèrica, pareixia que li donava ales. Van ser minuts de patiment per als locals i d’esperança per al Massalió. Els locals hagueren pogut reduir distàncies en alguna jugada. Però el resultat ja no es va moure. L’expulsió de José Mari va deixar un derbi de 10 contra 10. El Queretes va tindre inclús un poste en el tram final de partit.

. La versió local

L’entrenador del Massalió, Moisés Royo, va explicar que “vam eixir molt apagats, sense idees i com si haguérem de guanyar el partit sense córrer. Crec que vam fer una primera part desastrosa, de les pitjors d’esta temporada”. Moi va afegir que “natres no vam tocar tres pilotes seguides. Ells, en un rebuig o robant una pilota arribaven a la nostra porteria. Natres, en canvi, no vam tindre ni una ocasió clara de gol”. El Massalió va entrar al descans molt tocat. “Vam intentar animar l’equip. No sabíem si podíem remuntar o no, però s’havia de donar una altra imatge de cara a la segona part”. A la segona part es va eixir d’una altra manera. L’expulsió d’un jugador visitant també va ajudar. “Ells van tancar molt la defensa. Però vam fer canvis i vam crear una mica més”. L’entrenador del Massalió va reconèixer que “van canviar les ganes, que va ser el que ens va faltar durant la primera part. Cal posar intensitat des del primer a l’últim moment. Eixíem amb massa pilotes llargues. I això no ho sabem fer”. Pel que fa al rival, “no veig un gran equip però jugue molt directe. Tenen jugadors a dalt que, si fan gols, aniran traient partits. Poden estar més amunt”.

Amb esta derrota, el Massalió baixe a la 16ena posició i es manté en els 15 punts. El pròxim rival serà el Fuensport. Viatge complicat.

. La versió visitant

El jugador del Cretense Sergi Manero va destacar que “estem molt contens perquè en tota la temporada no havíem pogut aconseguir dos victòries consecutives”. La primera part, al seu entendre, “va ser clarament nostra. Vam dominar la pilota. Vam ser letals a les contres. Vam fer quatre o cinc xuts, i tres van acabar en gol. Ells no van xutar cap vegada. Vam estar molt ben col·locats. Amb el canvi d’entrenador hem fet canvi de sistema i ens vam trobar millor”. A la segona part “vam sortir una mica adormits. Ells van tocar més la pilota. Al minut 57 ens vam quedar amb 10 jugadors. Aquells minuts van ser molt dolents. Però amb l’expulsió d’un jugador del Massalió, quan quedava un quart d’hora”, el partit es va acabar. Manero va recalcar que ara estan arribant els gols. Gols molt repartits, que té un valor afegit. Tornant al derbi, quan Queretes es va quedar en inferioritat numèrica, “vam canviar a 4-4-1. Vam patir. En agunes ocasions per mala fortuna d’ells i en altres perquè Nacho les va parar molt bé, la pilota no va entrar. Sabíem que era molt important mantindre la porteria a 0. Vam resistir bé”. Pel que fa al rival, Manero va dir que “crec que es pensaven que ens guanyaríem. Saben que natres no passem per un bon moment. El primer gol els va ficar molt nerviosos. A la segona part me van agradar més. Van tocar més la pilota. Però a la primera part només van buscar pilota llarga”.

Amb esta victòria, el Queretes escale dos posicions i es pose amb 15 punts. El pròxim rival serà el Samper, partit on el Cretense buscarà la tercera victòria consecutiva.

Més informació: |