Calaceit cau per la mínima al camp del complicat Sportin (1-0)

comarquesnord.cat . Alcanyís . diumenge, 15 de març de 2015 .

El Calaceit va caure esta setmana per la mínima al camp del sempre exigent Sportin. Derrota per la mínima a Alcanyís (1-0) en un partit molt equilibrat però de no moltes ocasions. L’equip del Matarranya va anar al Baix Aragó conscient de que tindrien un partit complicat. A la primera part, Sportin va tindre una bona ocasió per a obrir el marcador. Falta dins de l’àrea. El col·legiat assenyale pena màxima. Però l’Sportin va desaprofitar i el va llançar fora. Per la seua part, Diego va tindre una gran ocasió per a marcar per al Calaceit. L’únic gol del partit no va arribar fins a la segona part. Corria el minut 60 de partit. Els locals van estrenar el marcador (1-0). I el resultat ja no es va moure més. Derrota d’un Calaceit que duia 5 setmanes consecutives puntuant i 13 dels últims 15 punts en joc. De cara a la pròxima jornada, el Calaceit jugarà contra Híjar, on el Calaceit espere recuperar la senda de la victòria i continuar la lluita per la 7a posició.

El jugador del Calaceit Pere Esteve va reconèixer que “anàvem a un camp complicat perquè ells són un equip complicat”. Esteve va defensar que “el resultat va ser molt just. Natres en vam tindre una de molt clara que vam fallar. Al final vam perdre per la mínima. Només cal esperar a la pròxima setmana”. Sportin s’hagués pogut avançar en el marcador a la primera part, però “van fallar el penal”. Per la seua part, “si Diego hagués fet la seua, hagués canviat molt el partit. Igual ens van faltar alguns metres per arribar en claredat a la porteria rival”. Partit de poques targetes, encara que en algun moment del partit l’àrbitre n’hagués pogut traure més. Una derrota que Esteve va reconèixer que “no afecte molt. Sabíem que serie un camp complicat. Sabíem que calia guanyar contra el Chiprana. Ara hem de continuar en esta línia i guanyar per recuperar la posició que ens l’ha pres”. Pel que fa al pròxim rival, Esteve creu que “serà un partit difícil, com tots. Però a casa s’ha de veure de guanyar com sigue”. Calaceit podria recuperar algun jugador de cara a la pròxima jornada.

Amb esta derrota, el Calaceit baixe a la 8ena posició, sumant 39 punts. El pròxim rival serà un Híjar que està fent un any bastant fluix.