De Mozart a Bruno Mars amb els alumnes de cant modern

comarquesnord.cat . Vall-de-roures . dissabte, 14 de març de 2015 . 1 comentari
Etiquetes: ,

De Mozart o Bruno Mars. Els alumnes de cant modern de l’Escola de Música de Vall-de-roures van oferir el passat 14 de març un concert on van mostrar les habilitats que estan aprenent este curs. Un concert que es va fer entrada la nit i que va omplir de públic l’aula gran de l’Escola de Música. Al llarg del recital vam tindre l’oportunitat d’escoltar diferents propostes. Una mica de música clàssica, però sobretot música contemporània. Veu acompanyada de piano, veu a capella, veu i guitarra, grup de veus. Formats variats que van animar a un públic entregat i que inclús se va sumar a un final de festa divertit.

Raquel Esteve, professora de cant modern, va recalcar que “ha anat molt bé. Als Nadals sempre fem un concert. Però enguany anàvem una mica justos i vam decidir que ja el faríem. En lloc de fer-lo al Nadal l’hem fet a la primavera, amb el bon temps”. Esteve va afegir que “la gent ha respòs molt bé. Hem buscat cançons molt variades. Algunes més clàssiques. Però sobretot música més contemporània. Fins arribar a Bruno Mars, que és música que ara està sonant molt”. Uns cursos cada vegada més requerits, i que a l’Escola de Música de Vall-de-roures tenen totes les hores ocupades.

Més informació: |

1 comentari

  1. Algun interessat en formar un grup de versions?? Som quatre nois de Vilalba dels Arcs i estem començant un projecte! ens falta cantant i pianista. Us podeu posar en contacte a traves de albertosg15@gmail.com. Animeu-vos!!