Morella promociona els seus productes a Tortosa

comarquesnord.cat . Tortosa . dilluns, 16 de maig de 2015 .
Etiquetes: ,

Morella està promocionant els seus productes en una de les fires gastronòmiques més importants de la província de Tarragona. Festast de Tortosa és una cita consagrada en aquests últims quatre anys i que reuneix desenes d’expositors i a molts visitants i professionals del sector durant tres dies. La localitat dels Ports ha participat promocionant els seus productes autòctons baix la marca de qualitat “Productes Morella”, que també s’han pogut degustar i comprar al mateix estand. A més, el cuiner local Avelino Ramon també ha realitzat un show-cooking en aquesta fira.

La regidora de turisme, Maia Rallo, explica que “Festast és una bona oportunitat per mostrar els nostres productes als veïns i veïnes de les Terres de l’Ebre, que és una zona de la qual rebem una gran quantitat de visitants”. A més, afirmava que “és molt important unir esforços i realitzar accions conjuntes que ens ajuden a promocionar-nos i, tant la iniciativa “Productes Morella”, que neix de sector públic i privat conjuntament, com els projectes diferents projectes de col?laboració amb altres municipis de diferents comunitats autònomes, són molt importants”. Cal recordar que la marca de qualitat “Productes Morella” pretén posar en valor el autòcton, posant en valor i promocionant els productes 100% morellans. En aquests moments, són tres empreses les que ostenten esta distinció: Carns Morella, Formatgeria El Pastor i Productes Adell-Proports. En el marc d?esta fira, la degustació i compra d?estos productes ha tingut una motl bona acollida per part del públic assistent.

La fira Festast ha viscut aquest cap de setmana les dues jornades en què es congrega una gran nombre de visitants. Avui es tanca aquesta quarta edició, amb la jornada per a professionals del sector. Per això, Morella ha apostat per traslladar els seus productes i tota la informació turística durant els tres dies.

Finalment, destacar que les iniciatives de col?laboració conjunta de la Ruta dels 3 Reis, projecte format per Morella, Alcanyís i Tortosa, continuen i aquesta setmana s’han organitzat tres jornades dedicades a l’art rupestre llevantí. Dissabte tindrà lloc la darrera sessió a Morella, amb conferències, una visita guiada a Morella la Vella i un taller infantil d’art rupestre.

Més informació: |