Horta de Sant Joan retalle 5 punts per la 3era posició

comarquesnord.cat . Horta de Sant Joan . diumenge, 15 de març de 2015 .
Etiquetes: ,

L’equip de l’Horta de Sant Joan femení ha sumat dos importants victòries este cap de setmana i dependrà d’ell mateix per tancar la temporada en 3a posició. A falta de quatre jornades (i algun partit aplaçat que té algun rival directe), l’equip de la Terra Alta té moltes possibilitats de tancar l’any entre els primers de la categoria. Bona part del destí passe per superar el Gandesa, tercer classificat en estos moments, la pròxima jornada. Nou derbi de la Terra Alta que es viurà el pròxim cap de setmana al camp de l’Horta. Gandesa arribarà al derbi 1 punt per damunt de l’Horta, i després de sumar el dissabte un importantíssim empat contra Alcanar (1-1). Per la seua part, l’Horta de Sant Joan arribe al derbi amb les piles carregades, sobretot després de sumar dos victòries consecutives i retallar 5 punts al Gandesa en només un cap de setmana.

I és que l’equip d’Horta, amb molta representació de jugadores del Matarranya, va jugar este cap de setmana doble jornada. Divendres va anar al camp del Ginestar, d’on va tornar amb els 3 punts (1-5). Victòria molt important de l’equip de la Terra Alta, que va marxar a vestidors amb el resultat a favor (1-2) gràcies als gols de Júlia i Estefania. La segona part va començar en un gol matiner de la Júlia, que feia molt complicada la reacció de les locals. La mateixa Júlia va fer els altres 2 gols (1-5). I el diumenge, Horta va sumar una còmoda victòria contra el Jesús i Maria, cuer de la categoria (10-0). La primera part ja va acabar amb un tranquil (5-0) gràcies als gols de la Vero, la Mireia i Júlia (3). A la segona part, Sónia, Vero, Júlia, Rocío i Mireia van arrodonir la golejada. Bon futbol de l’Horta, amb molta profunditat per les bandes i molta velocitat a dalt. A darrere, molt segures.