Els empresaris de la Marca de Qualitat aprenen a donar valor afegit als seus negocis

comarquesnord.cat . Vall-de-roures . dimarts, 17 de març de 2015 .
Etiquetes:

La Comarca del Matarranya ha posat en marxa durant les últimes setmanes diferents tallers formatius destinats als establiments i empreses que tenen el certificat de Marca de Qualitat Territorial del Matarranya. Les sessions que van començar el dilluns 9 de febrer tenen com a principal objectiu que els empresaris coneguen totes les possibilitats que ofereix el territori i tinguen tota la informació existent de forma segmentada i ben ordenada. “La idea és oferir als participants tota la informació existent sobre les opcions turístiques del territori d’una forma ordenada i segmentada perquè ells puguen posteriorment oferir una informació a mida als possibles visitants”, explicar Eli Díez, que és tècnica de turisme comarcal. Díez va afegir que “així pretenem diferenciar la informació segons el perfil del possible client, obrir nous mercats en sectors específics i posar en valor tota la informació existent”.

En cadascun dels tallers que s’han fet s’ha tractat una temàtica diferent. D’esta manera, els participants han conegut les dades existents respecte a les rutes eqüestres, els recorreguts senderistes, les rutes en bicicleta, la gastronomia o el turisme familiar, entre d’altres. “Hem tractat diferents temes perquè la idea és que els empresaris puguen donar a conèixer la informació exacta que pot interessar a cada tipus de visitant”, va afirmar Díez. Des de l’organització estan satisfets de com s’han desenvolupat els tallers perquè, segons va explicar la tècnic de turisme, “els empresaris ho han agraït perquè se’ls ha explicat i facilitat tota la informació existent d’una forma segmentada. Així, ells ho tenen molt més fàcil per després transmetre-la als clients o posar-la en valor a través de les seues pàgines web”.

Després d’estos cursos, i durant el 12, el 19 i el 24 de març, la Comarca del Matarranya ha organitzat unes jornades per a empresaris turístics amb la Marca de Qualitat Territorial Matarranya titulades Com aprofitar el segell de la Marca a les accions de màrqueting de la seva petita empresa. Esta nova iniciativa formativa gratuïta té com principal objectiu que els empresaris turístics del territori aprofiten tot l’esforç que està fent en la promoció de la Marca de Qualitat Territorial Matarranya per aconseguir donar més visibilitat i valor als seus propis negocis.

Més informació: