Comença la selecció de personal per a obrir la Residència de Vilafranca

comarquesnord.cat . Vilafranca . dimarts, 17 de març de 2015 .
Etiquetes: ,

La Fundació Gerón, responsable de la posada en funcionament i de la gestió de la Residència de la Gent Gran de Vilafranca ha iniciat el procés per a la selecció del personal que treballarà a la Residència per a les següents categoríes professionals: Auxiliars d’Infermeria, Netejadors, Diplomats en Fisioterapia, Diplomats en Infermeria, Tècnic en Animació Sociocultural, Metge, Llicenciats en Psicología, Cuiners i Manteniment.

El procés de selecció consistirà en una prova escrita específica per a cada categoría i entrevista personal. Per formar part del procés serà imprescindible presentar un currículum vitae, especificant la categoría a la que s’opta, podent-se optar només a una categoría per persona. El termini de recepció del currículum serà fins al 26 de Març i s’hauran de fer constar les titulacions requerides per a cada categoría.

El currículum vitae es farà arribar al correu electrònic: seleccionvilafranca@geron.es i no es tindran en compte cap currículum que no s’haja enviat en el periode i forma indicat a la convocatòria. La persona de contacte és Antonio Lineros al telèfon 954540764. És imprescindible assenyalar al currículum un número de telèfon per concretar les convocatòries de cada prova. Per a la prova escrita, els aspirants hauran de presentar el DNI i per a l’entrevista persona, els aspirant presentaran DNI i fotocòpia de la titulació requerida.

La Fundació Gerón espera que la selecció complixca les expectatives de serietat i professionalitat que caracteritza a la Fundació, rogant las aspirants que s’atenguen a les instruccions de la convocatòria.

Més informació: |