El Pena-roja cau golejat al camp del líder (5-1)

comarquesnord.cat . Quinto . diumenge, 22 de març de 2015 .
Etiquetes:

El Pena-roja va sumar la tercera derrota consecutiva en ple Tourmalet després de caure per un contundent (5-1) al camp del líder. Partit molt complicat en una jornada marcada per les fortes tronades i per la suspensió de la majoria de partits. Encara així, Pena-roja va viatjar al camp del Quinto intentant oferir la seua millor versió. Els del Matarranya van fer el que van poder. De fet, van resistir tota la primera part (0-0). El Quinto en va tindre tres de molt clares. Però Enrique, el porter visitant, va estar molt bé. Els visitants no van tindre cap ocasió en els primers 45 minuts. La segona part va ser molt moguda. I el Pena-roja, com porte fent durant les últimes 4 jornades, es va avançar en el marcador. Javi, en l’única errada defensiva del Quinto, va estar molt atent i va perforar la porteria rival (0-1). Però com diuen, “l’alegria a cal pobre dure poc”. I així va ser. Als 60 minuts, els locals firmen l’empat (1-1). El Pena-roja, molt cansat, va resistit tant com va poder. Quan quedaven 20 minuts per acabar, el Quinto li donava la volta al marcador (2-1). Els altres tres gols van caure en els moments de baixó visitant. Amb esta derrota, Pena-roja es manté en la seua posició. El pròxim rival serà el Teruel B en una jornada que també pot quedar condicionada pel mal temps.

El primer entrenador del Pena-roja, José de Laris, va apuntar que “sortim prou bé. Molt concentrats, cosa que abans no fèiem. Donem la cara i ens avancem en el marcador. Però el camp és molt gran. Ells toquen molt la pilota. Són, en diferència, el millor equip de la categoria. I en entrar el seu primer gol, allò va ser un vendaval”. Al descans es va arribar sense gols (0-0). Però Laris va recalcar que “el nostre porter va fer tres aturades impressionants. Cal reconèixer que natres pràcticament no vam xutar a porteria. Natres, físicament estàvem bé. Al vestidor parlem de que havíem corregut molt, que el resultat no s’havia mogut, i que si resistíem podíem posar nerviós al rival”. Va arribar el gol del Pena-roja només començar la segona part. “Però el rival no es va posar nerviós. Ells van seguir obrint per les bandes. Els equips grans ho tenen, això. No s’arruguen, els canvis aporten aire fresc i natres començàvem a estar cansats, físicament”. Al final, la derrota va ser contundent. Pot ser excessiva. Encara així, Laris valore altres coses al marge del resultat que, lògicament, és negatiu. “Si estàs bé físicament, pots fer gols, pots plantar cara a qualsevol rival. El físic, en esta lliga, és molt important”.

Amb esta derrota, el Pena-roja es manté en la 14ena posició, sumant 17 punts. De cara a la pròxima jornada, partit contra el Teruel B.

Més informació: