Valderrobres perd per la mínima (1-2) tot i merèixer més contra Sportin

comarquesnord.cat . Vall-de-roures . diumenge, 22 de març de 2015 .
Etiquetes:

El Valderrobres va trencar este cap de setmana una ratxa de cinc victòries consecutives després de caure contra l’Sportin per la mínima (1-2). Derrota molt ajustada de l’equip entrenat per José Vicente Rebullida, que es va quedar sense premi tot i posar més ganes que el rival. Els del Matarranya van disputar un partit mols seriós i exigent, on la pilota va córrer molt. Una setmana més, els d’Alcanyís van traure molt de rendiment dels balons a jugada d’estratègia. El primer gol va arribar en una falta. El segon, d’un despiste de la defensa local. Per la seua part, el gol del Valderrobres va arribar a les portes del descans (1-1), obra de Víctor. Instants després, Borja va tindre el segon a les seues botes. Ocasió que hagués canviat moltíssim l’evolució del partit. Als 10 minuts de la segona part va arribar el segon dels visitants (1-2). El Valderrobres tenia temps suficient per a sumar algun punt del partit. Les ocasions van estar. Però va faltar definició. Al final, una derrota que fa baixar Valderrobres dels núvols, després de convertir en triomf els últims 5 partits.

José Vicente Rebullida, entrenador del Valderrobres, va destacar que “contra Sportin sabíem que tindríem un partit complicat. Vam plantejar un bon partit. Vam oferir molt bona actitud. El resultat és advers, i crec que l’Sportin es va endur massa premi. El resultat és poc merescut”. Rebullida va recalcar que “el rival aprofite molt bé els errors del rival. Vam tindre un parell de despistes. Darrere són molt durs: no es compliquen gens la vida. I vam intentar l’empat però no va haver-hi manera de que la pilota entrés”. L’entrenador del Valderrobres va afegir que “teníem temps i ocasions per empatar. El partit va estar molt igualat. Ningú volia cometre errors al mig del camp”. Amb el (1-2), Valderrobres va ser valent i va buscar l’empat. “Passaven els minuts. Començàvem a estar cansats, sobretot mentalment”. Rebullida va reiterar que “penso que estem patint els mateixos problemes que a inicis de temporada. Tenim ocasions, però no rematem. I el rival fa gol amb excessiva facilitat. Però em quedo en les coses positives. L’equip està lluitant i els aficionats veuen l’esforç del seu equip”.

De cara a la pròxima setmana, el Valderrobres té un important partit contra Híjar. Allí buscarà recuperar la senda de la victòria. El Valderrobres porte 40 punts.

Més informació: