Més de 1.300 persones se passen per la Fira de la Birra a tastar la cervesa artesanal

comarquesnord.cat . Vall-de-roures . diumenge 22, de març de 2015 .
Etiquetes:

Més de 1.300 persones se van passar este cap de setmana per la 2ona edició de la Fira de la Birra de Valderrobres, una iniciativa impulsada per l’Associació Jove del poble. Durant la mostra, els visitants van poder degustar i tastar els productes de 16 artesans diferents, arribats d’Aragó, Catalunya i València. “Enguany hem ampliat una mica els expositors i hem passat de tindre’n 12 als 16 que hem tingut esta edició”, va concretar Álex Romero, representant de l’organització. En la mateixa línia es va referir Sergio Ruiz, de la cerveseria Lupulus i encarregat de coordinar un tast guiat i una xarrada sobre l’elaboració de la cervesa. Ruiz va destacar que “la gent està descobrint diferents tipus de cerveses, perquè aquí hi ha cerveses més tradicionals però també es poden degustar productes més innovadors com ara la cervesa de carxofa”.

L’afluència de públic va ser notable durant tot el cap de setmana. Si bé, va ser dissabte a la tarde quan el pavelló es va omplir d’amants de la birra. ·Estem molt contents de la participació perquè vam vendre uns 1.000 gots. La majoria el dissabte a la tarde, que és quan més afluència vam tindre. El diumenge també vam tindre gent, però va ser molt més tranquil”, va recalcar Romero, qui va afegir que “vam tindre tanta gent el dissabte que inclús vam acabar amb totes les existències que teníem de pinxos”. Acabada la Fira de la Birra, des de l’organització van valorar de forma molt positiva esta segona edició. “Estem molt contents perquè ha vingut més gent que l’any passat i els artesans se n’han anat molt contents. Així que estem segurs que l’any que ve tindrem una tercera edició”, va concretar Romero.

Tancada la Fira de la Birra, l’associació ara es posarà a treballar en una nova edició del Roble Rock. El festival ja té dia. Serà el pròxim 13 de juny.

Més informació: