El Castell de Morella i l’Alameda sofreixen el temporal de pluges

comarquesnord.cat . Els Ports . dimarts, 24 de març de 2015 .
Etiquetes: , ,
 
 

 

Els més de tres-cents litres per metre quadrat que s’han registrat en molts punts dels Ports des de divendres passat han deixat xifres de rècord però també diversos efectes negatius. Les últimes 48 hores han concentrat els incidents més destacats amb despreniments en carreteres, talls de trànsit, accidents i inundacions.

A Morella també ha destacat la caiguda de part del mirador proper al Portal de la Nevera que uneix la muralla amb una casa. Concretament va ser en el tram més proper a l’habitatge el que va caure. La Policia Local va acordonar l’espai sense que es produïssin danys personals en un tram molt freqüentat per veïns i visitants.

El mur va caure en la part del jardí de la casa situada en ple passeig de l’Alameda. Des del consistori es va reaccionar amb celeritat i publicava este mateix dimarts tres ofertes de treball de tres mesos per reforçar d’urgència la brigada d’obres i serveis i començar a reparar els danys produïts pel temporal.

Altre espai amb problemes és el Castell del que es farà una avaluació de danys i està tancat al públic des del dilluns. L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, anunciava mitjançant les xarxes socials que, aquest dimecres, “mantindré una reunió a Madrid amb responsables del Ministeri de Cultura per coordinar i col·laborar en les actuacions a escometre” al Castell de Morella.

Més informació: | |