L’alerta d’un veí permet localitzar el cos sense vida de la dona desapareguda al Riu Sènia

comarquesnord.cat . Els Ports . dimarts, 24 de març de 2015 .
Etiquetes:
 
 

 

El Consorci Provincial de Bombers de Castelló (CPBC) informa que, aquest dimarts al migdia, han localitzat el cos sense vida de la dona desapareguda la vesprada anterior al Riu Sènia. Segons apunten “s’ha treballat intensament durant tota la nit”, fins i tot amb la “poca visibilitat” existent. Durant el matí s’anunciava haver-se “ampliat i revisat” les zones de búsqueda, però el fatal desenllaç es coneixia a les 12 del migdia. En total han sigut “17 hores de recerca ininterrompuda per part del Consorci de Bombers”

Per a la recerca de la dona, que havia caigut a la zona del Molí l’Abad de la Sénia, prop de La Pobla de Benifassà, han treballat “45 efectius dividits en 7 grups. En cadascun d’ells hi ha un especialista en rescat aquàtic i de busseig”. La víctima s’ha trobat en la zona de La Gravera, on un veí havia alertat de la possible presència d’un cos i, posteriorment, els bombers han aconseguit accedir i rescatar el cos sense vida.

També s’ha produït, aquest dilluns, un rescat a Benassal d’un vehicle que havia patit un accident amb dos ocupants. El turisme tenia perill de caure al riu i el CPBC ha rescatat a les dos persones que han estat traslladades al Centre de Salut amb símptomes d’hipotèrmia i el vehicle ha estat retirat.

Més informació: