Un forat a la carretera, fet per les pluges torrencials, provoca un accident a Castell de Cabres

comarquesnord.cat . Castell de Cabres . dimarts, 24 de març de 2015 .
Etiquetes: ,

De les conseqüències del temporal, estan sent les carreteres les que s’estan portant la pitjor part. Als vials tallats el dilluns, s’han unit per la seva gravetat la carretera Morella – Cinctorres que estarà diverses jornades tancada al trànsit per una solsida a la zona de Canteret que ha afectat a bona part de la calçada. El recorregut alternatiu és per la carretera de Forcall o el Camí de la Mina. A més, els despreniments estan sent constants aquests dies. Entre els més importants, un en la carretera CV14 a l’altura de la Balma que va obligar a tallar la carretera direcció Aguaviva.

També s’han produït varis en l’antiga N232 que uneix els històrics Aqüeductes de Morella. Prop de l’heliport i l’Aqüeducte de la Pedrera es va desprendre bona part d’una paret ocupant el desplaçament de terres el camí. D’altra banda, es va mantenir tancat el camí entre Portell i Vilafranca i a la tarda un altre despreniment va obligar a tallar la CV167 entre Vilafranca i Benassal.

Altre punt molt afectat ha estat la carretera de Castell de Cabres. Un forat en la CV105 entre els quilòmetres 34 i 35 provocava un accident d’un tot terreny. El conductor no va veure la solsida del vial produït per les intenses pluges i s’eixia de la calçada. Afortunadament, a pesar de l’aparatós sinistres, l’accidentat no va patir danys. La carretera està tallada al trànsit i es treballarà els propers dies per arreglar el tram.

Els rius baixen amb una força inusitada, deixant una xifra espectacular en el riu Bergantes Sorita amb 500 metres cúbics per segon tal com informava la CHE. Un episodi “extraordinari” tal com indicava el meteoròleg José Agustín Amela, deixant xifres de rècord. Almenys, les pluges seran beneficioses per al camp en aquest inici de la primavera i les previsions apunten a una milloria del temps i al retorn de l’estabilitat a partir del dijous.

Més informació: |