Retiren l’enorme pedra que va baixar a la carretera de Mont-roig

comarquesnord.cat . Mont-roig . dijous, 26 de març de 2015 .

El Matarranya està intentant recuperar la normalitat després del fort temporal d’aigua que ha patit des del divendres de la setmana passada, i que ha arribat a descarregar més de 300 litres a la nostra comarca i fins a 700 litres de precipitació al Parc Natural dels Ports. Ahir per la tarde, tècnics de carreteres van procedir a retirar l’enorme roca que va caure a la A-1414 a l’alçada de Mont-roig, via que connecte el Tastavins amb la capital del Matarranya.

Un fort despreniment que no va obligar a tallar el trànsit, encara que sí va limitar la circulació a només un carril. Durant estos dies han hagut despreniments a les vies de comunicació del Matarranya, com ara la carretera TE-V-3005 en el tram que connecte Ràfels i la N-232, o la mateixa carretera entre Ràfels i La Portellada. També han hagut importants problemes a la TE-V-3004 de Fórnols i, en especial, TE-V-3303 entre Arenys de Lledó i Lledó, amb importantíssims despreniments.

Tot i que el treball en les carreteres és una de les línies per acabar de resoldre, la prioritat en estos moments és l’aigua de boca. Massalió s’ha quedat sense punt de captació per la riuada, i a la Vall del Tormo els bombers estan subministrant el poble d’aigua potable. També estan tenint problemes a Lledó, Calaceit i Pena-roja.