Comencen les obres de la coberta del nou pavelló de Queretes

comarquesnord.cat . Queretes . dijous, 26 de març de 2015 .
Etiquetes:

El passat dijous 12 de març, l’ajuntament de Queretes va celebrar ple extraordinari per adjudicar les obres de la segona fase de construcció del nou pavelló poliesportiu. Al concurs s’hi van presentar tres ofertes diferents, de les quals el consistori finalment va triar la proposta de Talleres Bienvenido Llerdá. “Al ple vam analitzar les tres ofertes i finalment se li va adjudicar el projecte a Talleres Bienvenido Llerdá, que seran els encarregats de fer la coberta de les instal·lacions”, va explicar Fernando Camps, l’alcalde de Queretes. Camps va afegir que “vam fer el ple extraordinari perquè el paleta que ha de fer els pilars tenia una mica de pressa i d’esta manera han pogut començar les obres el més prompte possible”.

Esta segona fase dels treballs inclou la construcció dels pilars de suport a la teulada i la instal·lació de la mateixa. “Com sabeu, vam fer tota la superfície i ara el que s’està fent són els pilars i la instal·lació de la coberta”, va concretar l’alcalde de Queretes.

Estos treballs, que tenen un pressupost total de 142.000 euros i seran sufragats per una partida de 100.000 euros procedent del FITE i fondos propis del consistori, s’espere que estiguen finalitzats a finals del pròxim mes de maig. “El pressupost total puge uns 142.000 euros, dels quals 100.000 els pagarem gràcies al FITE i el que quede en fondos propis”, va explicar Camps. L’alcalde de Queretes va destacar que “si tot va segons les previsions, al maig acabaran les obres i les instal·lacions ja es podran utilitzar”.

Tot i faltar la tercera fase de la construcció del pavelló, l’ajuntament de Queretes ja va estructurar el projecte constructiu de tal forma que una vegada acabada la segona fase les instal·lacions ja pogueren entrar en funcionament. “La idea sempre ha segut que és primordial que les instal·lacions se pogueren utilitzar com més prompte, millor. I fent les fases tal com està previst, una vegada posem la coberta es podrà jugar al futbol o fer qualsevol altre esport”, va defensar Camps. L’alcalde de Queretes va recordar també que “ara estem esperant si ens donen els 150.000 euros que hem demanat al FEADER i que anirien destinats a fer els tancaments, vestuaris i grades”.

Camps va afegir que “els pilars, que són d’obra, i la coberta, ja estan pensats perquè s’adapten al tancament del pavelló. De manera que al final quedarà una estructura totalment integrada”, va concretar l’alcalde de Queretes, que va assenyalar que “si ens donen el FEADER, cosa prou complicada, després encara quedarà condicionar el local. Posar les llums, aires condicionats, adequar la pista… La idea és que tot això es pugue fer en fondos de l’ajuntament o en les aportacions anuals de la DPT”. D’esta manera, si tot es desenvolupe segons les previsions, Queretes pot tindre el nou pavelló totalment acabat per a principis del pròxim 2016.

Més informació: