Sergio Bayod, atleta de Calaceit, acabe entre els millors a la Marató de Barcelona

comarquesnord.cat . Calaceit . divendres, 27 de març de 2015 .

L’atleta de Calaceit Sergio Bayod Gimeno va participar el passat diumenge 15 de març a la 37ena edició de la Zurich Marató de Barcelona. Sergio va acabar el recorregut de 42,2 quilòmetres en un temps de 2 hores, 39 minuts i 35 segons, rebaixant en pràcticament 5 minuts la seua millor marca personal en esta distància. Una gran marca que va situar al corredor de Calaceit a la posició 62 de la Marató de Barcelona entre un total de 18.000 participants. Una classificació i un resultat molt meritoris perquè per esta prova passen corredors de gran nivell nacional i internacional. Després d’este gran resultat a Barcelona, el pròxim objectiu de Sergio Bayod serà la Marató de les Vies Verdes que es disputarà el pròxim mes de maig i en la que intentarà repetir la victòria que va sumar la passada edició.