El Pell Florida és un dels 75 millors formatges del món

comarquesnord.cat . Catí . dimecres, 1 d'abril de 2015 .
Etiquetes: , ,

La prestigiosa revista Culture. The word of Cheese ha tret recentment un llistat amb els millors formatges del món. Entre ells apareix el Pell de Florida, de la Cooperativa Formatges de Catí.

20150401_wordofcheese_333xEl reconeixement de ser un dels 75 millors formatges del món augmenta en comprovar que, en el llistat, només hi ha un altre formatge espanyol, el Crisembert de Fortmages Camps.

D’ell es destaca que està fet a la regió muntanyenca del Maestrazgo, a l’est d’Espanya amb llet pasteuritzada de cabra i que té una textura molt cremosa, un savor lleugerament suau i notes d’herbes aromàtiques.

En la nota que apareix en la prestigiosa revista s’explica que és la “blooming skin”, com anomenen en anglès a la “pell florida” i com s’ha de menjar i conservar.

. Culture
Culture. The word of cheese és, segons les seues pròpies paraules “la publicació definitiva pels qui estimen el formatge”. La resvista, de caràcter trimestral està dedicada “al més innovador, a històries que obren ull sobre els molts formatges del món i aquells que els elaboren”.

Més informació: | |