Patrimoni, gastronomia i natura, el que busquen els turistes per Setmana Santa

comarquesnord.cat . Els Ports . dijous, 2 d'abril de 2015 .
Etiquetes:

Els Ports espera l’arribada de centenars de persones per als dies centrals de Setmana Santa i Pasqua. Les perspectives des del sector són “molt bones” i l’ocupació frega el 100% encara que encara es poden trobar reserves d’última hora en hotels i cases rurals. Un dels termòmetres que apunten a una excel·lent campanya està sent l’arribada de molta gent de regions que ja estan de vacances com Catalunya o Madrid.

“L’augment ha estat important i s’espera una Pasqua forta destacant el gran boom els últims dies, amb un al·luvió de reserves, gràcies també al bon temps i que deixem enrere el temporal de pluges”, apuntava Amparo Quesada des de l’Oficina de Turisme i la Central de Reserves de Cases de Morella.

L’estada dels visitants més o menys seguirà els mateixos hàbits que els últims anys “en cases rurals estan entre tres i quatre nits en ser paquets tancats, mentre als hotels hi ha més moviment i es queden una o dues nits però està assegurat que es van a omplir el màxim possible” assenyalava Quesada.

Els visitants a Morella busquen un turisme de patrimoni, gastronòmic i descobrir l’estampa del municipi. A més, també l’encant dels pobles de la zona i gaudir de la naturalesa i esports de muntanya com la BTT.

D’altra banda, els visitants podran gaudir de la tradició de les processons de la Setmana Santa i de festa amb el Concert de la Primavera de Morella aquest dijous, festa Pro-Aplec el divendres a Cinctorres, el dissabte Orquestra de Sant Antoni a Morella i discomòbil a Vilafranca i el diumenge actuació musical a Forcall. D’aquesta forma, Els Ports podrà tornar a demostrar el seu potencial principalment els dies més forts, del 3 al 6 d’abril.

Més informació: