El Morella FC quasi assegura la permanència a primera, guanyant a Catí i Orpesa i empatant amb el Traiguera

comarquesnord.cat . Els Ports . dilluns, 6 d'abril de 2015 .
Etiquetes:

El Morella FC ha tancat una setmana fantàstica en la que ha disputat tres partits i ha sumat set de nou punts possibles. Amb estos resultats, els morellans es queden amb 36 punts i de forma virtual deixen garantida la permanència a primera regional, l’objectiu principal de la temporada. El primer partit va ser l’empat a un davant el potent Traiguera a la Fàbrica de Giner. El Dijous Sant es jugava l’encontre pendent pel temporal de pluges entre Catí i Morella al Municipal Santa Anna, un camp que no se li donava massa bé als morellans, amb victòria visitant per 1-4. El partit va ser tota una exhibició sent un dels millors partits de la temporada per al conjunt dels Ports. Van marcar per arrodonir el triomf Moles, Mario, Ángel i Andreu en un genial llançament de falta directa.

Mentre que el Dilluns de Pasqua s’aprofitava per tal de disputar el partit pendent per la vaga de la Federació, com han fet la resta d’equips de primera regional durant estos dies de Setmana Santa. El Morella s’enfrontava front a un dels primers classificats, l’Orpesa. Els morellans van fer un partit molt seriós i es van acabar imposant per 1-0 amb un gran gol de Moles als 11 minuts amb un potent xut des de quasi el límit de l’àrea. El marcador no es mouria, tot i que els locals van disposar de dos travessers i clares ocasions. Mentre que els visitants van amenaçar a la segona meitat amb un travesser i fent lluir a Dídac en diverses ocasions.

Amb estos resultats, el Morella tancava una setmana fantàstica perquè els tres rivals eren molt complicats i el balanç és quasi perfecte amb dues victòries i un empat. Així, els morellans no patiran com la passada campanya quan es van salvar en la darrera jornada. Jugaran així sense pressió fins a final de temporada, motiu pel que es pot somiar de fer uns grans resultats en esta temporada que ha tingut moments molt complicats per a l’equip, principalment pels escàndols arbitrals a la Fàbrica en els partits contra el San Pedro B o Els Ibarsos. El proper encontre serà el derbi comarcal amb el Cinctorrà este diumenge a les 17:30 hores al Pla del MigUll.

Més informació: