El Matarranya torne a la rutina amb les 15enes jornades del gorrino

comarquesnord.cat . Pena-roja . dimarts, 7 d'abril de 2015 .
Etiquetes:

El Matarranya ha superat les festes de Setmana Santa i torne a la rutina a través de les Jornades Porcines. Avui i demà, el Santuari de la Mare de Déu de la Font de Pena-roja albergarà una nova edició de les Jornades Porcines del Matarranya. Esta edició, i que és la número 15, mantindrà el format dels anys anteriors. Està previst que durant dos tardes els agents implicats en el sector porcí de la nostra comarca i altres de la contornada, parlen i analitzen sobre la situació actual i el futur del sector.

L’obertura de les jornades està prevista avui dimarts 7 d’abril a les 5 i mitja de la tarde. I en esta primera jornada hi ha previstes ponències al voltant del benestar animal, la millora integral de processos per incrementar beneficis i la reducció de costos, entre altres aspectes d’interès per al sector. Les xarrades continuaran a partir de les 6 de la tarde de dimecres, analitzant patologies, legislació, millores en la producció i exportació. El cap del servei de Recursos Ramaders de la DGA, Enrique Novalles, tancarà l’edició.

Les Jornades Porcines estan organitzades per GUCO i l’Agrupació Defensa Sanitària (ADS) de Vall-de-roures. En elles col·laboren SAT CIAR, l’ajuntament de Pena-roja i Comarca del Matarranya. Al mateix temps, compten amb el patrocini de diferents empreses molt lligades al sector. Esta trobada anual reuneix, normalment, a molta gent. La importància del sector porcí a l’economia comarcal i l’interès de les xarrades són la clau de la participació. Una oportunitat per descobrir les claus del futur del sector.

Més informació: