Morella i els seus productes es promocionen a Barcelona

comarquesnord.cat . Barcelona . dimecres, 8 d'abril de 2015 .
Etiquetes: ,

Morella i els seus productes es promocionen aquest dimecres a Barcelona, ​​en la presentació el llibre “1 Dia, 1 Foto” que ha coordinat el morellà Julio Carbó. Aquesta obra complementa l’exposició del mateix títol i reflecteix com va ser el 2014 a Catalunya, amb 365 fotografies, una de cada dia, 31 fotògrafs, un per dia del mes, i dotze escriptors, un per mes. D’aquesta manera, la localitat torna a realitzar una promoció turística a una de les ciutats de les que rep un major nombre de visitants i en un acte de gran importància, que s’espera que tinga una important repercussió. L’acte ha tingut lloc al Centre d’Arts Santa Mònica, on s’ha pogut gaudir dels productes de Morella i s’ha donat informació turística de la localitat.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha assistit a l’acte i ha agraït a Julio Carbó la invitació i que brinde la possibilitat de promocionar Morella en un acte tan important. Aquest ha estat presidit pel Conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Ferran Mascarell, i els autors i comptava amb representants importants del món empresarial i econòmic de Barcelona. Ripollés assenyala que “per a la nostra localitat sempre és una oportunitat poder promocionar-nos a Barcelona, ​​ja que d’aquesta àrea metropolitana rebem un gran nombre de visitants, i més encara quan es tracta d’un acte tan important organitzat per un dels nostres grans ambaixadors, com és Julio”.

A més, l’alcalde apunta que “és un dia especial per a la relació entre Barcelona i Morella i entre la nostra gent”. Al costat del primer edil morellà també es s’han desplaçat diversos representants municipals, així com empresaris turístics de la localitat i tècnics del consistori morellà. A l’acte, on s’ha pogut trobar informació turística de la localitat, hi ha hagut també una degustació de productes típics.

Els fotògrafs que han participat en el llibre i en l’exposició, un per dia, són Jordi Cotrina, Joan Guerrero, Santi Cogolludo, Quique García, Àlex García, Danny Caminal, Ana Jiménez, Laura Guerrero, David Airob, Carles Ribas, Albert Masias, Marcel.lí Sàenz, Cristina Calderer, Pere Tordera, Toni Albir, Julio Carbó, Miquel Anglarill, Joan Manuel Baliellas, Josep Losada, Inés Baucells, Joan Monfort, Josep Lago, Carmen Secanella, Agustí Carbonell, Vicens Giménez, Consuelo Bautista, Jordi V.Pou, Pere Puntí i Albert Bertran. I els escriptors, un per mes, són Laura Terré, Llucia Ramis, Sergi Pàmies, Eduardo Mendoza, Kiko Amat, Marta Rovira, Najat El Hachmi, Carme Pinós, Albert Sánchez Piñol, Txema Martínez, Josep Ramoneda, i Jordi Évole. És a dir, hi ha periodistes, escriptors, filòsofs, poetes, arquitectes, historiadors…

Més informació: |