Els socialistes de Morella presenten este dissabte la seua candidatura municipal

comarquesnord.cat . Morella . dijous, 9 d'abril de 2015 .
Etiquetes: , ,

El PSPV-PSOE de Morella celebrarà este dissabte Assemblea extraordinària en la que s’elegirà i ratificarà la candidatura socialista per a les Eleccions Municipals del 24 de maig a l’ajuntament de la localitat. D’aquesta forma, Rhamsés Ripollés, candidat a l’alcaldia, presentarà a la resta de persones que l’acompanyaran en el procés electoral. Segons Ripollés es tracta d’un equip “renovat, jove, amb experiència, amb il·lusió i ganes de treballar per Morella”. Aquest serà el punt principal de la reunió, donant-se a conèixer les altres deu persones, junt a Rhamsés Ripollés, que conformaran la llista del PSPV a Morella, així com els suplents.

Cal recordar que Ripollés va ser designat candidat a l’alcaldia dels socialistes morellans. Els propis militants el van votar per unanimitat per a optar a continuar com alcalde després dels propers comicis i seguir amb un projecte que ha convertit a la localitat en un referent de progrés. “Amb la candidatura definida s’espera poder repetir la majoria progressista per a Morella i ajudar a que el futur President de la Generalitat siga el socialista morellà Ximo Puig“, apunten des del partit.

. Proposa Morella
Un altre dels punts importants de l’Assemblea del dissabte serà l’explicació dels eixos del programa electoral i propostes. Des de fa mesos que el PSPV de Morella està treballant al respecte i ha obert les seues portes a la col·laboració dels veïns. Per fer-ho possible, es va llençar fa unes setmanes la campanya ‘Proposa Morella’ que ha reunit més de cent propostes de les morellanes i morellans. Amb la mateixa, s’estan recopilant les opinions dels veïns de la localitat. Rhamsés Ripollés mostrava la seua satisfacció per la participació. “Agraïm comptar amb totes i tots per poder fer una Morella millor, una Morella que guanya”.

Una de les formes per poder deixar les propostes és “la renovada web del PSPV Morella que compta amb diferents seccions. Tot en un procés de participació on les suggerències de totes i tots compten de cara a continuar el projecte progressista a la ciutat”, conclouen.

Més informació: | |