Quatre independents i renovació de la meitat de la llista en la candidatura del PSPV a l’Ajuntament de Morella

comarquesnord.cat . Morella . dissabte, 11 d'abril de 2015 .
Etiquetes: , ,

El PSPV de Morella acaba d’aprovar este dissabte per unanimitat la seua candidatura per a les eleccions municipals del 24 de maig. Una llista que destaca perquè entre els vuit primers es troben quatre independents i s’ha renovat a quasi la meitat de les persones que van concórrer en 2011. També aposta per la paritat amb set dones i set homes.

Acompanyen a Rhamsés Ripollés, l’actual tinent alcalde, Rafael Pallarés, una de les cares noves destacades que és la presidenta de l’Associació Musical Mestre Candel, Rocío Querol, dos regidors que repeteixen, Amadeu Bordàs i Malú Blasco, i els segueixen quatre incorporacions noves, Jorge García que va ser president d’Asetmico, Judit García, Lola Viñals i Joan Carles Marcobal. Tanquen la llista els actuals regidors Maria Rallo i Ernest Blanch.

Segons el cap de cartell, Rhamsés Ripollés, és un equip “potent, renovat, jove, amb experiència, il·lusió i ganes de treballar per Morella”. Entre els suplents està el jove veí d’origen romanés, Marian Albu, que repeteix en la candidatura. “Un exemple del compromís dels socialistes amb aquest col·lectiu” apuntaven des del PSPV.

D’altra banda, Ripollés signava en l’Assemblea Extraordinària el Codi Ètic impulsat des del PSOE.

Més informació: | |