Pena-roja cau a Castellseràs (2-0) en un partit bastant equilibrat

comarquesnord.cat . Castellseràs . diumenge, 12 d'abril de 2015 .

El Castellseràs va tirar d’efectivitat davant d’un Pena-roja que potser va merèixer més esta última jornada (2-0). Partit bastant igualat, amb minuts per als dos equips, en un partit en el qual els porters potser foren els jugadors més destacats. El Pena-roja va pressionar el rival, amb un parell d’ocasions en els primers 20 minuts de joc. El partit es va anar adormint, i en la primera ocasió de perill del Castellseràs, el rival no perdone i s’avance en el marcador (1-0). Gol que va arribar al límit del descans i que va tocar en la psique de l’equip. A la segona part, Marcos va tindre la més clara per al Pena-roja. Gran xut al qual respon de forma espectacular el porter del Castellseràs. A través d’una contra, els locals van posar el segon. I aquí es va acabar el partit.

Amb esta derrota, el Pena-roja es manté en la 14ena posició sumant 17 punts. El pròxim rival serà el Torrecilla.