El Vilafranca torna a perdre fora de casa

comarquesnord.cat . Els Ports . diumenge, 12 d'abril de 2015 .

El Vilafranca no va poder traure res positiu de la seua visita a La Salsadella, on perdia el partit per 3 gols a 0. Es dona la circumstància que la passada setmana, a La Jana, els vilafranquins van perdre també pel mateix resultat. El Vilafranca no va tenir massa opcions, ja que el Salsadella va marcar prompte.

El partit començava amb gol del Salsadella quan només s’havien jugat 3 minuts de partit. Els locals inauguraven prompte el marcador i es posaven 1-0. Una errada amb una pèrdua de baló en la zona defensiva del Vilafranca, l’aprofitava el Salsadella per fer l’1 a 0. El Vilafranca es va refer i comptave amb dues bones ocasions a les botes d’Edo i César Pomares, reclamant també un penal per mans del Salsadella que l’àrbitre no va xiular. Abans del descans el Salsadella feia el 2-0 en una jugada en la que es va reclamar fora de joc. El Vilafranca va estar a punt de marcar en una acció amb centre d’Edo i que Pablo Andrés no va poder aprofitar. Amb el 2-0 s’arribava al descans.

A la segona part el Vilafranca va eixir amb força i al minut 60 l’arbitre li xiulava un penal a favor. Va ser la millor ocasió del Vilafranca per escurçar distàncies. Edo va llançar el penal i el porter local amb una gran aturada, parava el penal. A la recta final del partit, el Salsadella controlava la situació amb el 2-0 al marcador i els vilafranquins intentan marcar algún gol. Finalment, un penal a favor del Salsadella significava el 3-0 definitiu i amb el que es tancava el partit.

Amb aquest resultat, el Vilafranca continua al lloc 10è de la classificació amb 24 punts i el proper diumenge rebrà la visita al Serrito de l’Albocàsser, cinquè classificat a la 2ª Regional.