La morellana Noelia García, a la llista autonòmica del PP per Castelló

comarquesnord.cat . Morella . dilluns, 13 d'abril de 2015 .
Etiquetes: , ,

Aquest dilluns es donava a conèixer la llista autonòmica del Partit Popular. A la candidatura de la circumscripció de Castelló hi ha presència d’una morellana. Noelia García Sales és la número 18 d’esta llista que encapçala Isabel Bonig, ja que Alberto Fabra és el cap de llista per la circumscripció de València.

Els populars de Morella van felicitar este dilluns només conèixer-se la notícia a García mitjançant les xarxes socials. Des del PP s’apuntava l’edat de García, 26 anys, i els seus estudis en Administració i Direcció d’Empreses. Actualment és regidora del Grup Popular a l’ajuntament de Morella des de juliol de 2013 quan van entrar junt a Miguel Ángel Querol per substituir a Guillermo Sangüesa i Isabel Sangüesa que van dimitir dels seus càrrecs.

El lloc que ocupa Noelia García en la llista autonòmica és simbòlic ja que els populars actualment tenen 13 diputats per Castelló a les Corts i les enquestes apunten majoritàriament que el PP perdria diputats en la nostra província.

Per altra banda, la llista del PSPV per la província de Castelló està encapçalada pel morellà Ximo Puig que és el candidat dels socialistes a la Generalitat Valenciana. Els propers dies descobrirem totes les incògnites, tant de les llistes autonòmiques, com de les llistes municipals. El dia 20 és l’últim dia per inscriure les candidatures.

Més informació: | |