Horta de Sant Joan suma de 6 en 6 i espera una punxada del Móra

comarquesnord.cat . Horta de Sant Joan . dijous, 16 d'abril de 2015 .
Etiquetes:

L’equip femení d’Horta de Sant Joan ha tornat a sumar de 6 en 6 i espere una punxada de l’Olímpic Móra per fer-se en la 3a posició. Este cap de setmana acabarà una lliga apassionant i que no es resoldrà fins a l’últim minut. No només en la lluita per la 3era posició, a la que aspiren Horta, Móra d’Ebre i Tortosa. Sinó també pel campió d’esta lliga de les Terres de l’Ebre. A falta d’una jornada, Alcanar (1er classificat) i Santa Bàrbara (2on) es porten només 3 punts i han de jugar entre ells. Santa Bàrbara jugarà de local. Ha de guanyar sí o sí. I a sobre, ha de revertir la derrota del partit d’anada, on Alcanar va guanyar per un clar (4-1). L’Alcanar encara no ha perdut un partit en el que portem de temporada.

Pel que fa al treball de l’Horta, Rocío Zapater es va mostrar “molt orgullosa” de la lliga que ha fet el seu equip. “És el primer any que competim. I si m’hagueren dit al mes d’octubre que lluitaríem per la 3era posició, no m’ho creuria”. El passat cap de setmana, l’Horta va sumar una important victòria contra Gandesa (3-1) en un dels partits més complets de l’equip de la Terra Alta esta temporada. 3 punts als que cal sumar 3 més que va traure contra el Sant Jaume d’Enveja, qui no va poder disputar el partit de dissabte per falta d’efectius (3-0). Zapater va recalcar que “no és la millor manera de sumar estos 3 punts, sobretot perquè era l’últim partit de la temporada a casa i volíem agrair a l’afició la seua col·laboració”.

Ara bé. Avui dijous, totes les mirades estaran posades al partit que disputaran l’Olímpic Móra i l’Ebre-Tortosa. Tots dos equips encara poden aspirar a la 3era posició. Els hi queden 2 partits per davant. Móra té 33 punts i depèn d’elles mateix per tancar lliga en 3era posició. Si guanyen els dos partits, matemàticament seran terceres. Tortosa és qui ho té més complicat. Ara sume 29 punts. Ha de guanyar els dos partits que li queden, i que Móra i Horta punxon en la jornada que es jugarà este diumenge. Per la seua part, Horta de Sant Joan espere una derrota del Móra o un empat de tots dos avui, i així no haver d’esperar a l’última jornada. En cas d’empat a punts entre Horta i l’Olímpic, qui acabaria tercer és l’Horta per l’average a favor.

Més informació: