El Pena-roja abuse del Torrecilla en la golejada a domicili més contundent de la seua història (0-7)

comarquesnord.cat . Torrecilla . diumenge, 19 d'abril de 2015 .

El Pena-roja ha firmat este cap de setmana la victòria a domicili més contundent de la seua història. El Torrecilla va ser la víctima d’un Pena-roja molt encertat i que després de 20 minuts pràcticament havia sentenciat el partit. Van caure 7 gols (0-7), però Pena-roja encara n’hagués pogut fer algun més. El gran protagonista del partit, Javi, que va marcar 5 dels 7 gols del seu equip. De la mateixa manera que en les últimes jornades, l’equip entrenat per Laris i Vinya va començar molt intens. Però a diferència d’altres setmanes, esta vegada van entrar les ocasions. Torné va obrir el marcador als 8 minuts de partit. I a la següent jugada, Javi va fer el segon. El tercer, al minut 20 de partit, pràcticament donava per sentenciat el matx. Però el Pena-roja va buscar més. Al minut 35 va arribar el quart (0-4), resultat amb el que es va entrar a túnel de vestidors. Javi va fer hat-trick en només 20 minuts. I a la segona part, només començar, Torretes fa un gol de falta directa perfecte (0-5). Els del Matarranya van continuar a la seua, fent canvis i generant molt de perill a la porteria de l’equip rival. Al minut 66 va caure el sisè, obra de Javi, esta vegada de penal. El (0-7) també el va firmar Javi. Victòria important per als del Matarranya, que este diumenge es trobaran a Massalió en un nou derbi.

El primer entrenador del Pena-roja, José de Laris, va destacar que “ens feia falta una victòria. I la veritat és que vam sortir a per totes, amb tres defensors i conscient de que seria un partit difícil”. Les coses es van posar de cara molt prompte. “Fa molt de temps que no teníem un partit tan tranquil. Les dos primeres ocasions que vam tindre van acabar amb gol, quan en altres partits en necessites cinc per obrir el marcador”. 3 gols quan només s’havien jugat 20 minuts de partit. “El Torrecilla, amb el resultat en contra, es va obrir molt. I natres al contraatac vam fer molt de mal”. Destacar els cinc gols de Javi, el jugador més important del partit. “Va fer 5 gols i en va poder fer 2 o 3 més, en un penal fallat inclòs”. Laris va parlar també del rival. “A la segona part, el Torrecilla va eixir molt fort. Però amb el 5è gol van abaixar els braços”. I “la nostra consigna va ser no encaixar cap gol. I va sortir a la perfecció. Els jugadors van estar molt concentrats els 90 minuts i així es veu al resultat”. D’eixida, molta gent jove al 11 inicial, seguint amb la línia d’esta temporada. De cara a la pròxima jornada, derbi contra el Massalió, “un rival que no se’ns done gens bé. Però la nostra afició es mereix una victòria”.

Amb esta victòria, el Pena-roja escale a la 13ena posició, sumant 20 minuts. El derbi de la pròxima setmana, clau per als de la serra.