LA FALSA: “Democràcia en primera persona”

Joan Carles Marcobal . 19 d'abril de 2015 .
Etiquetes: , ,

Formar part d’una candidatura municipal és una sort que no se’t presenta sempre o massa vegades. Tenir l’oportunitat de posar el teu nom entre aquells que, des de la política més propera a la ciutadania que són els ajuntaments, treballen pel teu poble és un honor. Quan un alcaldable, de qualsevol opció política, t’invita i te requereix a participar del seu projecte el primer que se t’acut és respecte, si no és temor, en pensar si pots no arribar a ser capaç de complir degudament amb el teu poble. Després t’arriba la il·lusió i l’orgull de considerar-te un/a privilegiat/da. I per fi, amb respecte, il·lusió i orgull arriba la responsabilitat i veus el teu poble amb uns altres ulls… I te quedes mirant-lo preguntant-li: ‘Què puc fer per fer-te més gran? Sóc mereixedor de servir-te?’.

El fet de que Rhamsés em cridara per acompanyar la seua candidatura, a banda de tot el que he dit anteriorment, ha suposat recuperar una cosa que considerava perduda: força moral. Quan algunes limitacions esdevenen a causa de la salut el primer que penses, erròniament, és que la vida se te’n va costa avall. Per tant, a banda de la confiança també li he d’agrair l’esperó.

En altre ordre de coses també vull dir que no són bons moments per a la política per això hem de cridar ben fort per a reivindicar-la. Ha estat gràcies a ella que s’han aconseguit moltes fites per a la humanitat i ha sigut per ella per la que gaudim de serveis i drets amb els que no comptàvem fa dècades. Per això vull estar amb ella i amb els que la representen. I animo a tots i a totes a participar.

Més informació: | |