Los Draps tornaran als escenaris coincidint amb el 15 aniversari del Franja Rock

comarquesnord.cat . Pena-roja . dimarts, 21 d'abril de 2015 .
Etiquetes: , ,

Primera sorpresa confirmada per al Franja Rock 2015. Los Draps actuaran el pròxim 4 de juliol a Pena-roja. Així ho ha anunciat l’Associació de Jóvens de Pena-roja, entitat organitzadora del festival, que enguany vol fer una edició especial coincidint amb el 15è aniversari del Franja Rock.

El passat cap de setmana, l’organització va confirmar les primeres bandes que actuaran al concert d’enguany. I totes elles han passat per edicions anteriors del festival.

Hi seran Los Draps de Pena-roja, en l’únic concert que tenen previst fer, als qui s’afegiran los Azero de La Codonyera, Omeveigues de Valderrobres i De Cara a la Pared de Barcelona. Estes són les primeres actuacions confirmades. I al mateix temps, exceptuant Los Draps, totes vindran a presentar nou disc d’estudi.

El Franja Rock 2015 serà el pròxim 4 de juliol a Pena-roja, sent el festival de major trajectòria al Matarranya. De cara a les pròximes setmanes s’anunciaran noves sorpreses, que esperen ser un cap de setmana carregat de propostes culturals i musicals al poble.

Més informació: | |