Subías es compromet a que Vilafranca compte amb servei SAMU 24 hores

comarquesnord.cat . Vilafranca . dissabte, 2 de maig de 2015 .
Etiquetes: , , ,

L’agrupació local del PSPV-PSOE a Vilafranca ha organitzat un acte amb el títol “Situació del sistema sanitari a la Comunitat Valenciana” amb la participació de Ignacio Subías Ruiz de Villa, portaveu de Sanitat del Grup Socialista a les Corts Valencianes i amb la presència de l’Alcalde de Vilafranca i candidat socialista, Óscar Tena. Subías iniciava la seua intervenció al Saló d’Actes de la Casa Social de Vilafranca, fent un repàs de la situació actual del sistema sanitari a la Comunitat des de l’òptica socialista. Segons apuntava Subías, els governs del Partit Popular als darrers 20 anys, han deixat la Sanitat valenciana als pitjors nivells de l’Estat espanyol.

El PSPV-PSOE de Vilafranca organitza un acte de sanitat

“Subías es compromet a que Vilafranca compte amb servi SAMU 24 hores”, apunta nord · la televisió comarcal
. SECCIÓ: Vídeos

 

El portaveu de Sanitat del Grup Socialista, Ignacio Subías presentava les diferents propostes del partit en aquesta matèria al seu programa electoral, que passen per l l’eliminació de copagaments, la potenciació de l’atenció primària, la salut mental i la investigació, entre altres qüestions.

Les urgències sanitàries a les zones d’interior de la Comunitat Valenciana va ser un altre dels eixos de la intervenció d’Ignacio Subías a Vilafranca. El PSPV-PSOE es compromet a ampliar el SAMU de Vilafranca de 12 a 24 hores i complir altres reivindicacions de les comarques interiors de Castelló. Subías es mostrava contundent amb el refent al servei d’urgències a Vilafranca.

Ignacio Subías, a la part final de la xerrada de Sanitat a Vilafranca responia a les diferents preguntes que el públic assistent a l’acte anava plantejant. Subías destacava que és fonamental equiparar els serveis sanitaris a tot els territoris per poder potenciar les zones d’interior.

Més informació: | | |