L’Escola Infantil gratuïta de Morella obre el període de preinscripció

comarquesnord.cat . Morella . divendres, 8 de maig de 2015 .
Etiquetes: ,

L’Escola Infantil de Morella ja ha obert el període de preinscripció per al curs 2015-2016. Els interessats en inscriure als seus xiquets i xiquetes hauran de presentar la documentació a les oficines municipals fins al 14 de maig. Aquest servei tornarà a ser gratuït a Morella, ja que d’aquesta manera es recolza a les famílies, sent una ajuda per a la conciliació laboral dels pares i un important estalvi econòmic.

Aquest curs s’ha avançat el període de preinscripció, degut a que l’escoleta ha entrat en el Programa d’Escoles Infantils de la Generalitat Valenciana. Una vegada que es formalitze aquesta, es començarà a treballar en la planificació del proper curs. Per a aquest, es comptarà de nou amb dos cursos, el d’1 a 2 anys i el de 2 a 3. La documentació que cal presentar fins el 14 de maig ve exigida per l’administració autonòmica i consisteix en la sol·licitud, el llibre de família, un informe de salut, el SIP de l’alumne o alumna i els DNIs del pare i de la mare. Pel que fa a la matrícula del curs, aquesta es durà a terme a finals de juny, com els anys anteriors, i caldrà que la preinscripció s’haja realitzat correctament.

La regidora d’educació, Palmira Mestre, assenyala que “l’Escola Infantil és un servei essencial per a les famílies de Morella i, des de l’Ajuntament continuarem apostant per la potenciació d’aquest servei i per la seva gratuïtat, sent així una ajuda importantíssima per als veïns i veïnes de Morella”.

L’Escola Infantil s’ha consolidat com un servei de gran importància i en els últims anys s’han aconseguit xifres de rècord d’alumnes, degut també a l’alta natalitat de 2012. A més, per adaptar aquest servei a la demanda existent, en els últims anys també s’han realitzat obres en l’immoble i s’han contractat més monitors en els cursos necessaris.

Més informació: |