Comença la campanya electoral per als comicis locals del 24 de maig

comarquesnord.cat . Els Ports . divendres, 8 de maig de 2015 .
Etiquetes: ,

A les 12 en punt de la nit començava la campanya per demanar el vot per a les eleccions autonòmiques i municipals del 24 de maig. Durant dues setmanes, fins el divendres 22 de maig, les formacions polítiques poden demanar el vot i es succeiran actes i d’altres activitats relacionades amb la política als nostres pobles. Uns comicis que es presenten molt oberts i en els que pot passar qualsevol cosa.

A la nostra comarca hi han candidatures als 17 municipis dels Ports. El PP està present a tots els pobles, el PSPV a tots menys Herbers, pel que el popular José Pallarés seguirà com alcalde, i trenquen esta dinàmica de dos partits la presència de Compromís a Vilafranca, Ciudadanos del Centro Democrático a Todolella i ERPV-AM a Vallibona. Destaca que el PP no va respectar el resultat de les primàries de La Mata presentant una llista amb dos candidats de fora del poble.

El PSPV, amb Pere Calvo repetirà com alcalde. En els altres municipis amb primàries, a Castellfort manarà el PP amb tres candidats per dos del PSPV i a l’inrevés a Olocau del Rey amb tres candidats del PSPV i dos del PP, respectant-se el resultat de les seues eleccions prèvies a les municipals. A Morella segueixen havent sols dos candidatures amb el PSPV i PP. De moment, per a este cap de setmana hi ha programat un acte dels socialistes este dissabte a les 20 hores al Teatre Municipal amb la presentació de la seua candidatura i del vídeo de campanya. També han organitzat des del PSPV una caminada per al diumenge que partirà des del Colomer Zurita.

Mentre que a Vilafranca hi han tres llistes: PSPV, PP i Compromís. De moment, no hi ha cap acte confirmat per a aquest cap de setmana. Els socialistes celebraven una xerrada sobre sanitat esta setmana que ha tingut resposta dels populars a les xarxes socials anunciant que els propers dies es confirmarà la SAMU 24 hores a la localitat.

Els Ports també té protagonisme a les autònomiques. Per part del PSPV, Ximo Puig, encapçala la llista per la circumscripció de Castelló dels socialistes i és el candidat a la presidència de al Generalitat Valenciana dels socialistes. Noelia García figura en el lloc 18 de la llista del PP per Castelló i Alberto García és el número 3 de la llista per Ciutadans de la nostra província.
D’ací dos setmanes, els ciutadans dels Ports podran escollir als seus representants als pobles i també per a les Corts Valencianes.

Més informació: |