Piño Fijo a les clàssiques de primavera

comarquesnord.cat . Aragó . dissabte, 9 de maig de 2015 .
Etiquetes:

El club ciclista morellà Piño Fijo ha estat present en una de les rutes cicloturistes mes importants del Bajo Aragón. La “VIII Marcha Cicloturista Geoparque del Maestrazgo” amb eixida i arribada a Alcorisa que s’ha celebrat el 9 de maig.

La prova va tenir un recorregut de 140 km molt durs ja que hem de tenir en compte que van haver de pujar un desnivell acumulat de 2.805m. El recorregut va ser espectacular i va atravesar les localitats de Mas de las Matas, Cuevas de Cañart, Pitarque, Aliaga i Ejulve. Durant el recorregut els participants van poder admirar l’impresionant Órgano de Montoro.

Una represantació del club va voler estar present en este esdeveniment que aquest any tenia com a plat fort tenia el port de San Cristòbal a Pitarque amb desnivells del 20% pareguts a l’Angliru a Astúries.

Entre els ciclistes morellans va descatar el veterà Jorge Amela, tota una llegenda del ciclisme amateur, que va arribar a colocar-se en la vuitena posició general. Malauradament, un defalliment al temible port de Sant Cristòbal el va privar d’entrar entre els 10 primers.

Més informació: