Massalió esgarrape un punt a Castellseràs (1-1) tot i jugar 15 minuts amb 9 efectius

comarquesnord.cat . Castellseràs . diumenge, 10 de maig de 2015 .

El Massalió va esgarrapar este cap de setmana un important punt contra el Castellseràs, tot i jugar 15 minuts amb 9 jugadors (1-1). Els del Matarranya van traure un empat contra un rival que s’està desinflant en este tram final de temporada, i que es va avançar en el marcador en la primera ocasió de perill de la segona part. El primer temps va acabar sense gols. D’ocasions en vam tindre a una porteria i a l’altra. Però els porters de les dos esquadres van estar molt encertats. Una setmana més, el Castellseràs va aprofitar les ocasions a pilota parada. I en una jugada d’estratègia, va obrir el marcador (1-0). Corria el minut 4 de la segona part i encara quedaven molts minuts per avant. Amb este primer gol, el partit es va començar a embrutar, i van arribar algunes targetes. De fet, el minut 74 va ser determinant. Chumi és amonestat en una segona groga i ha d’abandonar el camp abans d’hora. Aitor, per protestar la decisió arbitral, va ser expulsat per una roja directa. Les coses es posaven molt complicades, però en una ocasió aïllada on falle el porter local, el Massalió no la desaprofite i pose l’empat gràcies a Miguel. Amb l’empat, Castellseràs va anar a l’atac. I motiu de la desesperació, Marcel (davanter local) també va acabar expulsat.

Amb este empat, el Massalió baixe a la penúltima posició, sumant 16 punts. El pròxim rival de l’equip serà el Samper, cuer de la categoria.