El PSPV de Morella reivindica una millor gestió del patrimoni amb una caminada de l’antic col·legi a Morella La Vella

comarquesnord.cat . Morella . diumenge, 10 de maig de 2015 .
Etiquetes: , ,

L’actual regidora de cultura de l’Ajuntament de Morella i membre de la llista del PSPV, Maria Rallo, assenyala que “el Colomer-Zurita i Morella la Vella són només dos exemples i símbols de la nefasta gestió que realitza el Partit Popular amb el patrimoni que és dels morellans i que han de gestionar els morellans i morellanes”. En aquest sentit, explicava que l’antic col·legi de la localitat ha patit un deteriorament constant al llarg d’aquests anys i que el Partit Popular va impossibilitar una inversió de més d’un milió d’euros en l’immoble al no cedir la gestió. Ara mateix, no hi ha cap projecte per aquest edifici.

Pel que fa a Morella la Vella, únic Patrimoni de la Humanitat de la localitat, ha estat tancat durant més de cinc anys i ha reobert les seves portes a un mes d’eleccions. Per a Rallo, “s’ha demostrat que per reobrir Morella la Vella, únicament es necessitava la voluntat de fer-ho, per la qual cosa és molt greu que haja estat tancat durant aquest temps, més encara quan hi havia ofertes per gestionar el complexe”. Així, la candidata socialista destaca que “Morella la Vella mereix més. Mereix una bona gestió i un projecte potent per convertir-lo en un reclam turístic molt important en la nostra localitat i que puga generar economia”.

Maria Rallo també indica que “el Colomer-Zurita i Morella la Vella són dos exemples de no gestionar bé el patrimoni dels morellans i de no deixar gestionar-lo al poble de Morella, però encara hi ha més instal·lacions amb una situació similar, com ara la Fàbrica Giner”.

Per tot això, la candidata socialista concloïa que “tenint cura del nostre patrimoni, gestionant des de la proximitat i posant-lo en valor al servei dels nostres veïns i veïnes, Morella guanya”.

Més informació: | |