L’Ajuntament de Morella publica una oferta de treball per gestionar el bar de la Piscina d’estiu

comarquesnord.cat . Morella . dimarts, 12 de maig 2015 .
Etiquetes: ,

L’Ajuntament de Morella continua potenciant el Pla d’Ocupació Municpal 2015 amb noves ofertes d’ocupació. En aquesta ocasió, s’ofereix la gestió del bar i la Piscina Municipal, que es preveu que s’obrisca en la primera quinzena de juny. Cal assenyalar que en els últims anys, s’han dut a terme diverses millores en aquestes instal·lacions. A més, a hores d’ara continua vigent l’oferta de conserge del Centre Lúdic i Esportiu Jaume I i s’han adjudicat dues beques per a l’estiu per a les àrees de cultura i turisme.

El regidor de serveis, Amadeu Bordàs, afirma que “ja estem preparant tot el necessari per començar una nova temporada de la Piscina Municipal al mes de juny”. En aquest sentit, recordava que en els últims anys s’han dut a terme diferents obres que han servit per millorar les instal·lacions i l’aspecte visual del lloc. Així, fa dos anys es va substituir la depuradora i també es va millorar el bar i es va instal·lar un tendal.

Per encarregar-se del bar de la Piscina d’estiu es valorarà tant l’oferta econòmica com el projecte de gestió, ja que és important donar un bon servei en aquest lloc tan utilitzat pels veïns, veïnes i visitants, així com per a les activitats de formació i millora de la natació

. Pla d’Ocupació 2015
D’aquesta manera, l’Ajuntament de Morella continua realitzant contractacions dins del Pla d’Ocupació 2015. Cal assenyalar que a finals de 2014 es van realitzar 12 contractacions a través de diversos programes, com el Ezonai (les brigades mediambientals), el conjunt entre administracions (peons d’obra) i els Salaris Joves. Alguns d’aquests, es van aconseguir gràcies a diversos projectes que va presentar l’Ajuntament de Morella, com les ocupacions per a joves en zones rurals o la neteja i adequació de diverses zones verdes i camins rurals. A aquests, cal sumar les cinc contractacions que es van realitzar després dels despreniments ocasionats per les pluges. Pel que fa als tallers d’ocupació d’arqueologia i medi ambient de la Mancomunitat dels Ports, cal assenyalar que vuit veïns i veïnes estan empleats. Entre ells, el director del primer, Ramiro Pérez.

Finalment, recordar que l’Ajuntament de Morella també té convenis de col·laboració amb universitats i instituts per a la realització de pràctiques i treballs de final de carrera i, en estos moments, està formant-se una jove que ha cursat un cicle d’informàtica.

Tota la informació referent a ocupació i formació es pot consultar a la Borsa de Treball de l’Ajuntament de Morella. Des d’aquest servei s’intermèdia amb el sector privat per difondre les ofertes i que els veïns i veïnes siguen coneixedors de les mateixes i puguen optar a un lloc de treball.

Més informació: |