S’incorporen els primers usuaris de la residència de Vilafranca

comarquesnord.cat . Vilafranca . dijous, 14 de maig de 2015 .
Etiquetes: ,

La Residència de Vilafranca obria aquest dimecres les seues portes a les primeres persones que utilitzaran aquest servei. La Fundació Gerón, encarregada de la gestió de la Residència de la Gent Gran de Vilafranca ho tenia tot a punt per als primers ingressos al centre. Quatre de les cinc primeres persones que alberga la Residència, procedeixen de les antigues Vivendes Tutelades gestionades per l’Ajuntament i que han tancat les seues portes amb l’estrena del nou centre.

El dissabte 18 d’abril, la Fundació Gerón oferia una jornada de portes obertes per a que els veïns i veïnes de Vilafranca visitaren i conegueren les instal·lacions. Des d’aleshores, han segut unes setmanes d’activitat frenètica en quant a la selecció de personal i diferents amaniments per a la posada en funcionament de la Residència que ha arribat el día 13 de Maig. Des de Gerón es dona la benvinguda als primers residents del centre.

A les properes setmanes es continuarà amb l’arribada de noves persones internes per a la Residència de Vilafranca. Per a fer-ho s’ha de continuar amb les tramitacions administratives necessàries.

A hores d’ara, la Residència de Vilafranca compta amb 17 treballadors, escollits mitjançant el procés de selecció plantejat per la Fundació Gerón. Els treballadors ja han estat distribuïts en diferents torns de treball per tal d’abarcar les 24 hores del dia.

Durant els darrers dies, la Fundació Gerón ha fet classes formatives amb les persones seleccionades al voltant del funcionament del centre i de les atencions que han de rebre les persones internes a la Residència.

Des d’aquest dimecres 13 de maig, les portes de la Residència de la Gent Gran de Vilafranca ja estan obertes i amb els primers residents al Centre. Es posa en marxa així un servei molt reivindicat al municipi de la mà de la Fundació Gerón.

Més informació: |