El PSPV de Morella presenta les seues propostes a la gent gran

Els socialistes continuen explicant el programa electoral amb el què concorren a les eleccions del proper 24 de maig. “Per elaborar un bon programa electoral cal escoltar als nostres veïns i veïnes i atendre les seves peticions”, apunta Malú Blasco

El PSPV-PSOE Morella ha organitzat un acte avui amb la gent gran de la localitat a la Casa Ciurana, per traslladar de primera mà les propostes que s’han inclòs en el programa electoral per a aquest sector de la població, així com per escoltar coses que es poden millorar. En la trobada, han estat presents el candidat socialista i alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, l’actual regidora de la gent gran i número 5 de la llista del PSPV-PSOE, Malú Blasco, i altres membres de la candidatura.

Malú Blasco indica que “hem sol·licitat propostes i seguim escoltant als nostres veïns per millorar Morella”. En aquest sentit, l’actual regidora de l’ajuntament també assenyala que “avui hem explicat les propostes que portem en el programa electoral per a la gent gran i que són fruit de les reivindicacions d’aquest sector de la població i d’una política que prioritza a les persones”.

Blasco també ha recordat la importància d’alguns serveis que s’han potenciat aquests darrers anys, com el Centre de Dia i la seva oferta complementària (menjador social, menjar a domicili, fisioteràpia …), o altres que ha passat a costejar el consistori perquè altres administracions els havien abandonat, com la teleassistència. A més, la número 5 del PSPV-PSOE Morella ha anunciat que es potenciarà el Centre de Dia, amb nous serveis com a psicòleg, i s’ampliaran les places de teleassistència. Els socialistes també proposen reforçar el servei d’ajuda a domicili, crear una “Unitat de Respir Familiar”, renovar i augmentar el material adaptat i cedit per les persones dependents o seguir col·laborant amb la campanya de revisió del càncer de mama.

A més d’aquestes propostes, cal destacar més, com que els socialistes porten al programa electoral l’augment de la bonificació en les llicències per a obres d’accessibilitat en els habitatges, les millores dels espais cedits per a la gent gran i associacions de jubilats, la continuïtat amb la millora d’accesibilitat als edificis municipals o la creació d’un circuit d’activitats al passeig de l’Albereda. També es continuarà amb la col·laboració permanent amb les diferents entitats i associacions en l’organització d’activitats, s’impulsarà la Universitat per a Majors i altres serveis formatius adreçats a aquest sector, així com activitats intergeneracionals i es realitzarà una major dinamització del Carnet d’Or, que ja ha complert deu anys.

. Exigències
Des del PSPV-PSOE Morella es va a continuar amb l’exigència de la millora de la gestió de tot el que té a veure amb la llei de la dependència i amb el sistema de gestió de les residències i centres de dia. Tal com li traslladar Malú Blasco a Ximo Puig, candidat socialista a la Generalitat Valenciana, el passat dissabte, “l’actual Generalitat Valenciana ha aprovat lleis injustes, com el copagament o el canvi de sistema de gestió dels centres, i ha deixat de banda els més vulnerables. Nosaltres continuarem exigint canvis en aquestes lleis “. A més, concloïa que “Morella té moltes mancances en sanitat i continuarem exigint molts canvis i infraestructures que són de justícia, com la Samu 24 hores o el Centre de Salut Integrat”.

Més informació: | | |