Presentació candidats socialistes dels Ports a Cinctorres

comarquesnord.cat . Cinctorres . dimarts, 19 de maig de 2015 .
Etiquetes: , ,

Cinctorres ha acollit la presentació de les candidatures socialistes de la comarca dels Ports amb la presència del secretari de Petits Municipis i Comarques del PSPV, Josep Gisbert, i el secretari general del PSPV de la província i candidat autonòmic, Francesc Colomer.

Un acte reivindicatiu en el qual s’ha posat de manifest els problemes en matèria d’infraestructures vials i hidràuliques que sofreix la zona, la necessitat d’un transport comarcal, i de major cobertura d’emergències sanitàries. També han assenyalat el seu compromís amb el turisme cultural i de naturalesa i la promoció cultural. Així mateix, els candidats socialistes han tornat a expressar el seu “no” més rotund a la pràctica del fracking a la comarca.

Per la seua part Josep Gisbert ha aprofitat l’acte per a reivindicar la igualtat entre territoris i la necessitat de superar l’assignatura pendent amb les zones d’interior. En aquest sentit, ha desgranat alguns compromisos del programa socialista, com la creació de la figura de “municipi rural” com a distintiu que “comporte una discriminació positiva a l’hora de finançar els ajuntaments”. Gisbert ha ressaltat la importància dels ajuntaments petits com l’administració més propera al ciutadà, “i en contra de la llei de racionalització de l’administració local del PP”.

Francesc Colomer, per la seua banda, ha exposat “l’emergència per recuperar el prestigi i la reputació de la Comunitat Valenciana.

L’acte va servir també per a posar de manifest l’interès dels socialistes en fer comarca, portant a terme projectes comuns i defensant els interessos conjunts.

Més informació: | |