El PSPV presenta més de 200 propostes “per què Morella guanye”

comarquesnord.cat . Morella . dimecres, 20 de maig de 2015 .
Etiquetes: ,

El PSPV-PSOE Morella ha escoltat les aportacions ciutadanes de les últimes setmanes i ha inclòs en el programa electoral nombroses propostes realitzades en la campanya #ProposaMorella. Rhamsés Ripollés presenta els quatre eixos del potent projecte socialista: benestar, treball, ciutat i identitat. Els membres de la candidatura del PSPV-PSOE ja estan finalitzant el repartiment del programa electoral i avui s’han desplaçat també a Xiva i Ortells

El PSPV-PSOE Morella ha presentat el seu programa electoral, amb el qual concorre a les eleccions municipals del proper 24 de maig. En aquest, destaca que es detallen més de 200 propostes, moltes d’elles recollides de les aportacions ciutadanes de la campanya #ProposaMorella, que s’ha dut a terme durant els darrers tres mesos i en la qual s’han rebut centenars de propostes. Aquest programa electoral es divideix en quatre eixos, benestar, treball, ciutat i identitat, i els candidats socialistes ja estan finalitzant el repartiment porta per porta al municipi.

L’alcalde de Morella i candidat socialista, Rhamsés Ripollés, assenyalava que “els socialistes de Morella tenim un projecte potent, que naix de l’intens treball desenvolupat durant tots aquests anys i que té les prioritats molt clares. Un projecte basat en quatre eixos: en ser referents en benestar social i tenir una gran qualitat de vida al municipi, en el treball i la creació d’oportunitats, en la millora de la ciutat i en la identitat de ser poble”. A més, Ripollés indicava que “estem molt contents de la campanya #ProposaMorella ja que hem rebut centenars de propostes i és fonamental escoltar els veïns i veïnes per elaborar aquest programa i per fer una Morella millor”.

Finalment, Ripollés apuntava que “tenim un gran equip per a tots els morellans i morellanes; un gran equip, el millor, amb una gran implicació i capacitat de treball de tots i totes, perquè Morella guanye”. I feia una crida als veïns i veïnes perquè el proper 24 de maig voten perquè “Morella guanye”, tant en la candidatura municipal encapçalada per Rhamsés Ripollés com en l’autonòmica, que pot portar a Ximo Puig a presidir la Generalitat Valenciana.

. Repartiment porta a porta
Rhamsés Ripollés també ha explicat que el repartiment del programa electoral l’estan fent els candidats socialistes porta a porta i que amb el programa s’inclou una carta personalitzada del candidat socialista per a cada veí i veïna. Així, afegia que en la jornada d’avui, diferents membres de l’equip es desplaçaran a Xiva i Ortells per continuar amb el repartiment.

. Sanitat
En la jornada d’avui, el diputat socialista a les Corts, Ignacio Subías, s’ha desplaçat a Morella per realitzar un acte amb el candidat del PSPV-PSOE a l’alcaldia, Rhamsés Ripollés, i al costat de la número 5 de la llista municipal, Malú Blasco. En ell, han tornat a reivindicar una sanitat digna a Morella, que passa per tenir una SAMU 24 hores i un Centre de Salut Integrat amb equip de radiologia. Aquestes són reivindicacions històriques de la localitat, ja que el centre hospitalari més proper de la comarca dels Ports està a gairebé una hora de distància.

Més informació: |